Dark River Festival

10.8. - 11.8.2018 @ Honkalan Hiihtostadion, Honkalantie 32, Kotka

Hakemus: 1500 €

Tervehdys

Viidestoista Dark River Festival järjestetään Kotkassa Laajakoskella 10.-11.8.2018.

Kaksipäiväisille raskaamman rockin festivaaleille Honkalan Hiihtostadionille - luonnonhelmaan - odotetaan jälleen yli tuhatta musiikin ja tapahtuman ystävää kuulemaan parhaat paikalliset ja kiinnostavimmat ulkopaikkakuntalaiset yhtyeet

Dark River Festival on jo alusta alkaen asettanut osaksi tapahtuman tarkoitusta paikallisten musiikin tekijöiden ja yhtyeiden esille tuomisen sekä tarjonnut tapahtumalla myös aloitteleville yhtyeille mahdollisuuden päästä esiintymään hyvin järjestetyssä tapahtumassa. Dark River Festival on laajalti saanut kiitosta esiintyjien osalta hyvistä järjestelyistä sekä mukavasta ja positiivisesta ilmapiiristä. Dark River Festival on järjestelyiltään paikallisten toimijoiden voimin pääasiassa talkoovoimin toteutettu tapahtuma.

Vuoden 2018 festivaali järjestetään suurempana ja juhlavampana kuin koskaan ennen. Tapahtuma on suunnattu ihan kaiken ikäisille musiikin kuulijoille. Tapahtuman pääasiallinen yleisö koostuu nuorista ja nuorista aikuisista.

Erityistä 2018: Festivaaleilla esiintyy viidentoista vuoden festivaalitaipaleelta huomattava määrä takavuosien yleisön suosikkiyhtyeitä!

Dark River Festival on vuodesta 2004 asti järjestetty, pääosin talkoohengessä ja suurella sydämellä tehty kotoinen raskaan musiikin festivaali, mihin uskaltaa tulla myös kevyen musiikin ystävä.

Tapahtuma on kuulemma maailman Kymiläisin festivaali ja silloinhan se tarkoittaa, että energiaa on kuin pienessä pitäjässä!

WWW

http://www.kymidarkriver.com

Jaa

256

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova