Elonkorjuuiltatori 3.8.2018 16-20 Teemana Energia -kaikenlainen energia

3.8.2018 @ Karjalohjan Seuratalo, Keskustie 17, Lohja

Hakemus: 1500 €

Koko perheen , kesäasukkaiden , tuottajien ja muiden matkalaisten yhteinen tapahtuma, jota on järjestetty Karjalohjan Seuratalon pihalla elokuun ensimmäisenä perjantaina nyt jo 7. kerran. Teemat vaihtuvat vuosittain. Teemoja on ollut: maito, kotieläimet, vilja, metsä, luomu, harrastukset maalla ja nyt on Energia-kaikenlainen energia. Puuta , sähköä, energistä ruokaa, energisoivaa puunhalailua, monenlaista energiaa on maaseudun kesässä nähtävillä.
- 'Hytittömien traktoreiden kokoontumisajot'' on koettava. Pienten traktoreiden kulkue pitkin kylänraittia kuuluu ja moottereiden epätasainen käynti tuntuu ,kuuluu ja tuoksuu. Nostalgiaa on nähtävillä kun kylän miehet ovat kunnostaneet vanhat traktorinsa käyntikuntoiseksi tätä tilaisuutta varten.
-Lasten ja lastenmielinen leikki tai kisa on vuosittainen osio Elonkorjuuiltatorilla. Lasten areenalla tänä vuonna : Voimainkoitos eli Teräsmiehiä tai Peppi Pitkätossuja tai muita Kippari Kalleja kaivataan näyttämään voimansa.Pikku Myykin voi osallistua, sillä onhan silläkin energinen luonne. Lapset voivat pukeutua jo valmiiksi voimahahmoiksi. Kaurapuuroa syömällä kyllä pärjää! Voimainkoitoksessa voi vaikka haastaa paikallisen rehtorin käden vääntöön tai kysyä Ennustaja Eukolta tulevaisuuttansa.
- Torialueella on paikallisia tuottajia ja yrittäjiä myymässä/esittelemässä tuotteitaan.
- Tarjoiluteltassa Karjalohjan Martat valmistavat energistä ruokaa ja lettuja kahvin kanssa.

MTK-Karjalohja-Sammatti ry on järjestänyt iltatorin yhdessä eri paikallisten yhdistyksien kanssa.

Tarkempaa tietoa tapahtumasta fb sivuilla MTK-Karjalohja-Sammatti

Tämän vuoden teema suunniteltiin viime vuoden elonkorjuuiltatorin purkuvaiheessa. Energia, kuvaa juuri sitä energiaa, mitä yhdessä tekemisessä on mukana. Tilaisuudet ovat saaneet hyvän vastaanoton, kävijöitä on useita satoja. Yhteistyö eri yhdistysten kanssa ja joka vuosi eri teemat saavat tapahtuman näyttämään aina uudelta ja ainutkertaiselta. 'Energia- kaikenlainen energia' on siis aidosti energisin tapahtuma Helenin ja Novan kesäkisa stipendin saajaksi.

Jaa

26

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova