Festival Norpas 2018

3.8. - 5.8.2018 @ Taalintehdas, Masuunintie 5, Kemiönsaari

Voittaja: 1500 €

Mistä on Norpas 2018 tehty?

Avantgradisesta teatterista, metsänpeittoon uppoamisesta, bagdadilaisesta laulutraditiosta ja länsimaisesta musiikkikäsityksestä, Faaraosta, Talmudista ja Isabellasta, ihmiselon absurdista ja karusta kirjavuudesta, katalaaneista ja inuiiteista, paellasta ja pakkasen pojasta, kauttaaltaan myrkyllisestä marjakuusesta, Otavasta ja mesikämmenestä, liedistä, IDM:sta, bluesista, rapista, etnosta, joikusta, rockista, tangosta, bardeista ja kasveista, jotka soivat...

Siis elokuvasta, valokuvasta, musiikista, nykysirkuksesta, kinokonsertista, silmänkäännöstä, teatterista, tanssista, performanssista, esitelmästä, runosta, työpajasta... Ja jatkoista. Ja muusta.

Kaikille jotakin, joillekin kaikkea.

Monitaiteellinen vapaan kulttuurin festivaali, Festival Norpas järjestetään seitsemättä kertaa 3.-5.8.2018 Taalintehtaalla Kemiönsaaressa. Festivaali tarjoaa taiteellisesti korkeatasoista ei-kaupallista kulttuuria sekä järjestää taidetyöpajoja. Festivaaleilla on mahdollista kokea omaperäisiä taideproduktoita lajista ja tyylisuunnista riippumatta, ja tapahtuman intiimiydestä johtuen yleisö ja taiteilijat voivat aidosti kohdata.

Twitter

#festivalnorpas #norpas2018

WWW

http://www.festivalnorpas.fi

Jaa

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova