HeMa Show

18.8. - 19.8.2018 @ Hirvihovi, Kuusitie 1, Loimaa

Hakemus: 1500 €

HeMa Show harraste- ja hyötyajoneuvonäyttely järjestetään Loimaalla liikuntakeskus Hirvihovissa ja sen pihapiirissä. Esillä harrasteautoja ja moottoripyöriä moneen makuun. Lisäksi pihalla reilu määrä rekkoja ja muita hyötyajoneuvoja.
Ohjelmassa stunt näytöksiä, ja asiakasajoja monsterauton kyydissä. TaikuriDuo esittää taikuutta ja akrobatiaa molempina päivinä. Lauantaina esiintyy kolme bändiä, Johnny B.D. & The Gasoline Guys, Jumpin’ Low Down Dudes ja Kaapo & Zetor! Tapahtumassa valitaan myös Miss HeMa 2018 ja Pin-Up tytöt.
Sunnuntaina on perhepäivä, jolloin ohjelma keskittyy enemmän perheen pienimpiin. Pomppulinna, selfiesuunnistus, ongintaa, piirustuskilpailu, keppihevosrata, lasten polku- ja sähköautonäyttely, ja paljon muuta.
Lisää tietoa tapahtuman sivulta Facebookista: https://www.facebook.com/events/173576603190979/
#hemashow

HeMa Show tuo Loimaalle kaivattua kaupunkienergiaa. Tapahtuma ja sen runsas ohjelmatarjonta on suunniteltu niin, että jokainen löytää jotakin itselle mielenkiintoista. Tämän lisäksi tuemme vammaisia nuoria kustantamalla heille pääsyn tapahtumaan (sisäänpääsy ja kyyditys). Viime vuonna tapahtumassa kävi Loimaan, Forssan ja Someron alueen vammaisia ihmisiä. Tämän tyylinen monipuolinen ohjelma tuo heidän päiväänsä toivottua vaihtelua. Tahdomme olla heille ns. kummitapahtuma.

WWW

https://hema.show

Jaa

22

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova