Herttoniemi Block Party 2018

25.8.2018 @ Asentajanpuisto, Herttoniemi, Laivalahdenkatu , Helsinki

Voittaja: 1500 €

Huippusuosituksi loppukesän tapahtumaksi noussut Herttoniemi Block Party järjestetään kolmatta kertaa 25.08.2018, jolloin tapahtuma täyttää Herttoniemen teollisuusalueen Asentajanpuisto jälleen hyvästä ruoasta, musiikista, taiteesta, tanssista ja muista kaupunkikulttuurin muodoista.

Tapahtumaohjelma jakautuu päivän mittaan laajalle festivaalialueelle ja sen useammalle lavalle. HBP18 on suunnattu vauvasta vaariin ja ohjelma liukuu perhejoogasta suosittujen artistien kautta yhteislauluun, päivätansseja ja taidenäyttelyitä unohtamatta.

Tapahtumaan ei ole pääsymaksua tai ikärajaa - kaikki ovat tervetulleita mukaan juhlimaan, mutta myös järjestelyihin ja tekemään tapahtumaa yhdessä. HBP18 järjestetään täysin vapaaehtoisvoimin alueen asukkaiden ja Kulttuuriyhdistys 008:n toimesta.Herttoniemi Block Party ansaitsee kaupungin (ellei jopa maailman) energisimmän kesätapahtuman tittelin!

Tapahtuma toteutuu nyt kolmatta kertaa taloudellisista haasteista ja Herttoniemen teollisuusalueen käynnissä olevista kaavamuutoksista huolimatta ja se yhdistää niin alueen yritykset, toimijat kuin yksityishenkilöt yhteisen asian äärellle. HBP:ssä uudet ideat ovat aina tervetulleita, ja haluamme jatkossakin tarjota mahdollisuuden ja kanavan ihmisten luovuuden herättämiseen samalla kaupunkikuvaa parantaen ja ilostuttaen.

Uusien yhteisöllisyyden muotojen syntymistä, sekä niiden kautta yhdessä oppimista, nauramista ja ideoiden vaihtamista pidämme johtoajatuksenamme. Herttoniemessä tämä tapahtuu täyttämällä vähälle käytölle jäänyt teollisuusalue iloisella tapahtumalla, joka tunnetaan jo yhtenä kesän parhaina kaupunkitapahtumina, jonne tullaan kaukaa alueen ulkopuoleltakin.

Tapahtuma järjestetään täysin vapaaehtoisvoimin ja voittoa tavoittelematta alueen toimijoiden ja Kulttuuriyhdistys 008:n toimesta. Ison, useamman tuhannen festivaalivieraan tarpeet huomioonottavan, kaupunginosajuhlan järjestäminen vaatii kuitenkin mm. lavatekniikkaa, logistiikkaa, sähköä ja muita fasiliteetteja, joista koostuvia kuluja emme voi välttää. Helenin stipendi olisi meille huomattava apu juhlien onnistumisen ja jatkuvuuden kannalta.

Twitter

#HBP18

WWW

http://herttoniemiblockparty.fi/

Jaa

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova