IHDRUN

11.8.2018 @ Ihodenkylätie 27, Pyhäranta

Hakemus: 1500 €

Ihode Run on Pyhärannan Ihoden alueella elokuussa järjestettävä polkujuoksutapahtuma, jonka reitit kulkevat läpi varsinaissuomalaisten luonnonkauniiden perinnemetsien ja kulttuurimaiseman. Oman vivahteensa tuo myös Pohjois-Euroopan parhaiden lintujärvien joukkoon luokiteltu Otajärvi, jonka läheisyys on reitillä vahvasti mukana.

11.08.18 järjestetään ensimmäinen IHDRUN polkujuoksutapahtuma. Nimensä mukaisesti tapahtuman ydin on polkujuoksu, kun juoksut saadaan onnistumaan ja toiminta vakiintuu, kisakeskuksena toimivan koulun ja kyläkeskuksen ansiosta pyritään tapahtumaan myös tuomaan oheistarjontaa kaikenikäisille.
Tapahtumanäyttämönä toimiva, Pyhärannassa sijaitseva Ihoden kylä on pieni, noin 600 ihmisen kotikylä jonka asukkaat ovat hienosti yhdistäneet voimansa pyrkien jakamaan liikkumisen iloa ja positiivista mieltä kauempaakin saapuville juoksijoille. Ihoden Kiri, Ihoden seutuyhdistys, Ihode vermuntilan metsästysseura sekä Pyhärannan vpk ovat järjestävät yhdistykset. Tapahtuman järjestäminen on alkanut jo talvella 2017, reittien valmistelu ja koko tapahtuman järjestäminen on resursseihin nähden erittäin suuri ponnistus, pelkästään itse kisapäivänä talkoolaisia on eri tehtävissä noin 80. Helenin sponssi takaisi tapahtuman jatkumon ja siten varmasti aina kasvavalle joukolle mahdollisuuden osallistua liikuntatapahtumaan joka on suunnattu kaikille niille joille liikunta tuottaa mielihyvää ja parantaa oloa.

WWW

http://www.ihdrun.com

Jaa

84

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova