JÄMI FPV OPEN 2018 - DRONE RACING WORLD CUP

21.7. - 22.7.2018 @ Jämijärven Pienlentokenttä, Jämintie 659, Jämijärvi

Hakemus: 1500 €

Tiedätkö mitä on DRONE RACING? Ei tiennyt moni muukaan vielä jokunen vuosi takaperin, mutta nyt ensimmäistä kertaa Suomessa kisataan näillä salaman nopeilla, sähkökäyttöisillä kauko-ohjattavilla multikoptereilla World Cup tasolla!

DRONE RACING on uusin ilmailun kilpalaji, jossa lentäjät lentävät kauko-ohjattavaa multikopteria reaaliaikaisen videokuvan avulla. Lentäjällä on päässään videolasit, joiden avulla hän ikään kuin hyppää ohjattavan kopterin kyytiin, tunne on sama kuin lentäisi itse. Parasta on että myös muut voivat seurata samaa videokuvaa omilla laseillaan ja olla kyydissä mukana!

Eivätkä nämä ole mitään tavallisia ilmakuvaus droneja! Lentäjät rakentavat laitteet itse ja tämä noin puoli kiloa painava laite oma jopa yli 10:1 teho/paino suhteen, jonka ansiosta huippunopeudet ovat parhaimmillaan yli 200km/h!

Legendaarisella Jämin lentokentällä kokoontuu viitisenkymmentä kilpailijaa yli kymmenestä maasta kisaamaan maailmancup pisteistä ja muuttamaan sähköä vauhdiksi! Kisassa karsitaan myös Suomen maajoukkue edustuspaikoista Kiinassa järjestettäviin lajin MM kisoihin, joten panokset ovat kovat.

Yleisölle on tapahtumaan ilmainen pääsy. Tervetuloa tutustumaan uusimpaan ja nopeimmin kasvavaan ilmailulajiin!

Twitter

#jamifpv2018

WWW

http://jamifpvopen.com/

Jaa

265

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova