Jämsänkosken saunalenkki

11.8.2018 @ Toijalanrannan ympäristö-Kankarisveden rantamaisemat, Toijalanranta 6, Jämsä

Hakemus: 1500 €

Jämsänkosken saunalenkki on matalan kynnyksen polkujuoksutapahtuma Kankarisveden rantamaisemissa Jämsänkoskella. Reitti kulkee pääosin hiekkapohjaisessa kangasmaastossa, ja tarjoaa mahdollisuuden rentoon menoon kaiken ikäisille. Matkoja löytyy lasten 400 m kierroksesta 8 km kisaan. Osallistua voi rennolla mielellä leppoisasti kävellen tai juosten, ja pulahtaa lopuksi uimaan! Toisaalta jos haluaa haastaa itsensä vauhdikkaaseen menoon, löytyy kirittäjiä alueen asukkaista ja kenties muistakin huippujuoksijoista läheltä ja kaukaa.

Kisaa on järjestetty vuodesta 2014 saakka. Lasten lenkki on maksuton, muista sarjoista peritään osallistumismaksu. Juoksun jälkeen on mukava saunoa ja uida tapahtumapaikan keskuksena toimivassa Toijalanrannan asukasyhdistyksen rantasaunassa. Kisakioski tarjoaa maistuvaa purtavaa kaikille liikkujille ja saattajille. Tänä vuonna myös sauvakävelijöille on tarjolla oma sarjansa. Lähtölaukaus klo 14, ilman ajanottoa sauvakävelijöille klo 13. Tapahtuma löytyy myös facebookista:
https://www.facebook.com/events/549673258719778/

Tapahtuma järjestetään Toijalanrannan asukasyhdistyksen voimin. Kaipaamme sponsoria muun muassa tapahtuman palkintoihin, äänentoistolaittaiden hankintaan sekä tulospalvelun hoitamiseen. Yhdistyksemme jäsenistö koostuu alueen asukkaista (alle 30 taloutta). Olemme rakentaneet yhdistyksen voimin tapahtumakeskuksena toimivan rantasaunan. Yhdistyksemme on vähävarainen, joten kaikki apu on tarpeen. Sponsorirahoituksella voisimme esimerkiksi tarjota osallistujille veden lisäksi myös muuta syötävää/juotavaa sekä lapsiosallistujille jotain erityistä kivaa juoksun ohella.

WWW

http://www.jrv.fi/sl-wp/

Jaa

75

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova