KAIVARIN MAKSUTTOMAT PUISTOJUMPAT

5.6. - 30.8.2018 @ Ravintola Kaivohuoneen takana Kaivopuistossa, Iso puistotie 1, Helsinki

Hakemus: 1500 €

Friskis&Svettis Helsinki järjestää puistojumppaa Kaivopuiston nurmella joka tiistai ja torstai klo 18. Jumpat alkavat 5.6. ja jatkuvat koko kesän - satoi tai paistoi!

Kaivarin jumppa on jo käsite Helsingissä. Parhaimmillaan puiston nurmella on jopa 300 liikunnasta nauttivaa naista ja miestä. Hyvä, liikkeitä tukeva musiikki innostaa ja kannustaa jaksamista loppuun asti.

Puistojumppa sopii kaikille ja tunnille voi osallistua oman kunnon ja fiiliksen mukaan. Jumppa on kaikille avoin ja maksuton!

Fun, easy and efficient workouts are arranged outdoors in the Kaivopuisto park until end of August! You are welcome to join us every Tuesday and Thursday at 18:00! "Jumppa" is open to everyone, no admission fee.

Friskis&Svettis Helsinki ry – Friskis&Svettis Helsingfors rf järjestää sisä- ja ulkoliikuntaa eri puolilla Helsinkiä ympäri vuoden. Haluamme tuottaa liikunnan iloa mahdollisimman monelle ja tarjota iloisen ja positiivisen kohtaamis- ja liikuntapaikan ikään, sukupuoleen, kuntoon tai muuhun seikkaan katsomatta. Ohjattua liikuntaa on niin vasta-alkajille kuin aktiiviliikkujillekin, myös lapsille ja nuorille.

Twitter

#kaivarinjumpat2018 #friskishelsinki #puistojumppa

WWW

http://www.friskissvettis.fi

Jaa

15

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova