Keppihevosten Sm-kilpailut

28.7.2018 @ Seinäjoki Areena Oy, Kirkkokatu 23, Seinäjoki

Voittaja: 1500 €

Suomen Keppihevosharrastajat ry järjestää jo seitsemännettä vuotta peräkkäin keppihevosten Suomenmestaruuskilpailut.

Harrastus on kerännyt paljon suosiota etenkin nuorten keskuudessa, ja tapahtuma onkin kasvanut muutaman kymmenen harrastajan kilpailusta tuhansien ihmisien tapahtumaksi, josta löytyy lukuisia eri lajien kilpailuluokkia, esityksiä sekä myyjiä. Tänä vuonna paikalle odotetaan noin 2000 kävijää, joiden joukossa on myös ulkomaalaisia keppihevosharrastajia.

Sm-kisat järjestetään Tangomarkkinoista tutulla Seinäjoki Areenalla, jossa käytössämme ovat sekä A että B halli.
Yhdistys järjestää myöskin majoituksen läheisille kouluille sekä keppihevosleirin edeltäväksi päiväksi.
Myös kuljetus majoituksien ja kisapaikan välillä on järjestetty.

Suomen ulkoministeriö on tukemassa tapahtumaa.
Paikalla on myös Suomen Kanihyppääjät ry esittelemässä lajiaan.
Kisojen valmistelua voi seurata instagramissa @keppihevosten_sm_kilpailut

Kuulemme mielellämme, jos olette halukkaita sponsoroimaan tapahtumaamme teille sopivalla tavalla, osoitteessa keppihevostensm@gmail.com

Yhdistys ja sen alaiset tapahtumat, kuten Sm-kisat, järjestetään täysin vapaaehtoisvoimin, harrastajien omasta tahdosta ja rakkaudesta harrastusta kohtaan. Yhdistys ja Sm-työryhmä on voittoa tavoittelematon ja se koostuu aktiivisista nuorista ja lapsista.
Sm-kisojen tärkeimpänä tavoitteena on tarjota positiivista ja kehittävää tekemistä mm. luovan liikunnan ja käsitöiden muodossa. Se tarjoaa nuorille mahdollisuuden löytää samanhenkisiä ystäviä ja kokea olevansa osa yhteisöä. Keppihevosten Sm-kisat tarjoaa turvallisen, kiusaamisesta vapaan paikan harrastajille nauttia täysin rinnoin tästä omaperäisestä ja mahtavasta harrastuksesta, jota on ihasteltu ympäri maailmaa.
Tapahtuma tuo iloa ja unohtumattomia muistoja koko perheelle ja tulee varmana näkymään Seinäjoen katukuvassa tapahtumaviikonloppuna.

Uskomme, että kisamme ovat yksi kesän energisimmistä tapahtumista!

WWW

http://www.viuhku.net/sky/SM2018/

Jaa

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova