Kesäkahvila Raparperitaivas

19.8.2018 @ Paavolantie 7, Helsinki

Hakemus: 1500 €

Raparperitaivas on mielentila.
Haluamme jakaa tämän kanssanne - edes hetken ajan.

Ravintolapäivänä, sunnuntaina 19.8. klo 12-18 olet tervetullut Ala-Malmille, osoitteeseen Paavolantie 7 - satoi tai paistoi!

Kesäkahvila Raparperitaivaassa nautit puutarhasadostamme mm. minikiisseleissä, suussa sulavassa raparperipiirakassa, vastapaistettujen muurikkalettujen tuorevadelmahillossa ja kotimehuissa.

Mauistamme muistat menneet päivät, vaikkapa ne lapsuuden huolettomat kesät mummolassa. Tämän päivän lapset ovat kunniavieraitamme, hiekkalelut odottavat jo leikkijöitä ja keinumme keinujoita.

Kesäkahvila Raperperitaivas yksi Ravintolapäivän klassikoista, mutta Raparperikioskin historia ulottuu viedä pidemmälle, kasöörskämme Liisan lapsuuteen.

Kun Liisa oli 8-vuotias, oli hänellä unelma kioskista, sellaisesta jonka suunnittelisi ja rakentaisi itse. Kun suunnitelma oli valmis, alettiin tositoimiin. Liisa rakensi ja isä toimi apupoikana raksalla. Valmistuttuaan, kiskasta myytiin pikku herkkuja ja mehua naapureille.

Aika kului ja leikki-ikä jäi taakse. Kioski vietti eläkepäiviään autotallissa, isä halusi sen säästää kuitenkin. Ravintolapäivää alettiin viettämään Liisan ollessa 11-vuotias. Vanha kioski sai uuden elämän Kesäkahvila Raparperitaivaan sydämenä toukokuussa 2011. Tästä lähtien Ravintolapäivää on vietetty Liisan kotipihalla kaksi kertaa vuodessa, touko- ja elokuussa.

Vuosien saatossa Raparperikioskilla on myyty tuhansia lettuja ja muita herkkuja sekä kohdattu ihania uusia tuttavuuksia. Raparperitaivaan uskolliset Ystävät palaavat kotipihaamme aina uudelleen ja olemme olleet etuoikeutettuja saadessamme seurata monen pienen varttumista hiekkalaatikolta taaperotrampan kautta pihakeinumme huimiin vauhteihin.

Raparperitaivas sopii kaikille, meiltä löydät aina halutessasi juttukaverin, mutta halutessasi voit myös nauttia puutarhatunnelmaa omassa rauhassasi, vaikkapa omenapuun alla istuen ja iltapäivän Yllätysartistia kuunnellen.

Raparperitaivaassa mikään ei ole kallista ja Ilo on Ilmaista!

Taåahtumasivu fb:ssä; https://www.facebook.com/events/631184713886754/

Twitter

#raparperitaivas

WWW

http://www.raparperitaivas.fi

Jaa

20

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova