Kesäliikuntaa Orimattilassa

4.6. - 27.7.2018 @ Orimattilan keskusurheilukenttä, Urheilutie 15, Orimattila

Hakemus: 1500 €

Kesäliikuntaa Orimattilassa liikuttaa alueen 4-15-v lapsia ja nuoria mahdollisimman monipuolisesti koko heidän kesälomansa ajan kesä- ja heinäkuussa. Kesäliikuntaa järjestetään joka arkipäivä klo 10-13.30 välillä ja viime vuonna osallistujia oli noin 200. Hankkeessa on mukana seitsemän Orimattilan urheiluseuraa.

Kesäliikuntaa Orimattilassa järjestetään kesällä 2018 jo kolmatta kertaa ja se pyrkii vastaamaan kysymykseen, mitä tehdä kesälomalla. Pyrimme saamaan lapsia pois kesän ajaksi kännyköiden ja peliruutujen äärestä liikkumaan kaveriporukalla ja hyvällä energialla. Kesäliikunta valittiin vuonna 2017 Päijät-Hämeen vuoden lastenliikuttajaksi sekä Orimattilan urheiluteoksi. Olemme liikuttaneet kahden kesän aikana yli 300 lasta ja kesällä 2018 pyrimme kasvattamaan toimintaamme.

Tuen avulla voisimme palkata lisäohjaajan varsinkin pienten lasten kanssa, jotka tarvitsevat henkilökohtaista tukea/apua. Lisäksi voisimme tuen avulla hankkia uusia liikuntavälineitä lapsille. Ohjaajina Kesäliikunnassa on toiminut joka vuosi Orimattilalaislähtöisiä aktiiviurheilijoita, jotka pyörittävät koko toimintaa. Kesäliikuntaa Orimattilassa on seitsemän Orimattilan alueen urheiluseuran yhteisprojekti, joten pyrimme myös luomaan linkkejä tulevaisuuteen seurayhteistyölle. Kesäliikunta vastaa kaikkien lajien tavoitteisiin ja pyrkii liikuttamaan lapsia mahdollisimman monipuolisesti harjoittamalla motorisia taitoja ja kasvattamalla lasten omatoimista fyysistä aktiivisuutta.

Twitter

#kesäliikunta

WWW

https://www.facebook.com/kesaliikunta/

Jaa

192

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova