#KLAG 20 Agility kilpailut

13.7. - 15.7.2018 @ Kokkola Camping, Meritie 10, Kokkola

Hakemus: 1500 €

#Klag 20 on Energinen Agility-kilpailutapahtuma Kokkolassa, joka järjestetään jo 20.kerran. Tapahtuma paikkana on koko viikonlopun ajan vuoden 2015 Suomen parhaaksi valittu viihtyisä Kokkola Camping-leirintäalue. Järjestäjänä Keski-Pohjanmaan Koirakilta ry

#KLAG20 Agilitykilpailutapahtuma on aito ja alkuperäinen jo 20. kertaa järjestettävä agilitykilpailu, josta ei puutu vauhtia ja yllättäviä tilanteita. Kipunoiva kisafiilis ja viihtyisät puitteet Kokkola Campingin alueella saavat aikaan ainutlaatuisen tunnelman, johon agilityharrastajat tulevat ottamaan mittaa toisistaan vuodesta toiseen ympäri Suomea. Upeat puitteet tuovat oman pikantin lisänsä kisasuorituksiin, onpa joidenkin koirien, yleisön suureksi riemuksi, nähty suistuvan täydestä vauhdista uimasilleen mereen kesken kiihkeimmän kisa suorituksen. Kaupungin keskustan läheisyys, leirintäalueen hienot puitteet ja vapaa pääsy kisoja seuraamaan saavat paikalle paljon muutakin yleisöä, kuin kisaavan kansan.
Järjestävä seura Keski-Pohjanmaan Koirakilta on ahkeraa ja energistä porukkaa, jonka hienolla talkoohengellä mahdollistetaan agilityn harrastaminen asianmukaisissa tiloissa ympäri vuoden. Olemme talkootyöllä ja mahtavalla yhteishengellä rakentaneet koiraharrastajien iloksi oman 1200 m2 lämmitetyn hallin ja hienot ulkoalueet. Kaiken tämän lisäksi porukalla on ollut jo 20 vuotta intoa ja palavaa halua järjestää tämä upea kesätapahtuma, koko Suomen agilitykansan iloksi.

Twitter

#klag #klag20

WWW

http://kpkk.net/koulutus/agility/ajankohtaista-ja-tapahtumat/

Jaa

303

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova