Lahti Pride 2018

14.8. - 2.9.2018 @ Vapaudenkatu 7, Lahti

Hakemus: 1500 €

Lahden Seta Ry ja Lahti Pride 2018 kutsuvat teidät kaikki mukaan paikalliseen kulttuuri- ja ihmisoikeus tapahtumaan 14.8-2.9.2018. Lahti Pride on kaikille avoin seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen teema tapahtuma, jonka järjestää vuosittain Lahden Seta Ry.

Tänä vuonna Lahti Pride -tapahtumaa vietetään teemalla Vähemmän kuin vähemmistö. Ohjelmassa on perinteinen kulkue, yhteinen torijuhla, tatuointipäivää, runokahvilaa, taidenäyttelyä ja vaikka mitä muuta. Lahti Pride järjestetään täysin vapaaehtoisvoimin ja hyvin pienellä budjetilla. Tapahtuman järjestämiseen liittyy myös paljon kuluja. On tilavuokria, viranomaispäätöksiin liittyviä kuluja, järjestyksenvalvojien palkkoja, upeiden esiintyjien kuluja ja vaikka mitä muuta. Teidän tuellanne voimme edelleen järjestää tätä Päijät-Hämeen suurinta Pride tapahtumaa ja pitää suurimman osan ohjelmasta maksuttomana.

Facebook: @lahtipride
Instagram: @lahdenseta

Lahti Pride järjestetään täysin vapaaehtoisvoimin, eikä tapahtuman ole tarkoitus tuottaa voittoa. Lahden alueella ei ole muuta tahoa, joka järjestäisi toimintaa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville henkilöille eikä täällä ole sateenkaari-identiteettiä tukevia tapaamispaikkoja, baareja tai kahviloita. Pride tapahtuma on siis äärimmäisen tärkeä osa päijäthämäläistä sateenkaarikulttuuria - auttakaa meitä pitämään se elossa!

Twitter

#lahtipride

WWW

http://www.lahtipride.fi

Jaa

657

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova