Lasten maatalousnäyttely

13.7. - 14.7.2018 @ Karijoen keskusta, Pajatie 3, Karijoki

Hakemus: 1500 €

MLL Karijoen paikallisyhdistys järjestää lasten maatalousnäyttelyn jossa monipuolisesti tekemistä ja nähtävää niin perheen pienille kuin isommillekin.

Tapahtuma on Karijoen Rompepäivien yhteydessä jotka järjestetään nyt kymmenettä kertaa joten tapahtumalla on juhlavuosikin. Rompepäivillä on yli 100 vanhaa traktoria ja paljon vanhoja autoja, erilaisia vanhan ajan työtapojen esityksiä kuten maalinkeittoa, vanhaa palokalustoa, pärekaton tekoa jne jne. Rompetorilta löytyy myös vanha kunnon rompetori sekä kahvila. Jokavuotinen ilman zetor-ajelu on tänäkin vuonna, käy niin usein kuin haluat!

Maatalousnäyttelyssä on monipuolisesti maatalouseläimiä esillä, niin myös erilaisia lemmikkieläimiä ja eksoottisempiakin eläimiä kuten papukaijoja sekä liskoja mikäli sää sallii. Leikkejä, arvontoja, kasvomaalausta, kirpputori, lantin lompsautusta, onnenpyörää, keppihevosrataa ja paljon muuta hauskaa tekemistä.

Olemme voittoatavoittelematon yhdistys joka järjestää lapsille ilmaisia tapahtumia, harrastuksia ja tekemistä. Yritämme kerätä varoja jotta saamme mahdollisimman ison ja kattavan tapahtuman juhlavuoden kunniaksi. Teemme paljon vapaaehtoistyötä ja yritämme auttaa sen minkä pystymme. Saisimme tuolla rahalla maksettua hevosajelun ilmaiseksi lapsille, pomppulinnan ja myös ostaisimme lohdutuspalkintoja lapsille sekä paljon muuta mukavaa!

Twitter

#lastenmaatalousnäyttely

WWW

https://m.facebook.com/events/610478582666094

Jaa

50

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova