Lyömäsoittimet ja kesä - konsertti- ja joukkorahoitusprojekti

25.6. - 8.7.2018 @ Turun seutu, Piispankatu 17, Turku

Hakemus: 1500 €

Olen lyömäsoittaja, jonka unelma on toimia solistina ja tuoda rakastamansa musiikki suomalaisyleisön tietoisuuteen. Yritän hankkia varoja kurssimaksuja ja soitinostoksia varten sekä promotoida itseäni ja edustamaani musiikkia järjestetämällä mahdollisimman monta soolokonserttia / - esiintymistä Turun alueella kahden viikon aikana. Kiintoisat yhden miehen show'ni sisältävät monipuolista musiikkia klassisesta jazz-vivahteihin ja moderniin musiikkiin usealla eri soittimella sekä ilman soittimia.

Maistiaisia minusta ja esiintymisistäni löydät YouTube -linkin takaa.

Olen Kööpenhaminassa opiskeleva lyömäsoittaja, jonka unelmana on toimia lyömäsoitinsolistina. Järjestän konsertteja ympäri Suomea, esittäen Bach- sovituksia, uusinta nykymusiikkia ja kaikkea siltä väliltä. Lyömäsoittajana minun täytyy soittaa useita kymmeniä, jopa satoja erilaisia soittimia. Näiden soitinten hankinta on kallista mutta pakollista, sillä opiskeluidemme päättyessä olen riippuvainen omista soittimistani.

Kehittelin itselleni kesäprojektin, jonka avulla pyrin sekä rahoittamaan tulevia soitinhankintoja ja kurssimaksuja että ponnahtamaan suomalaisyleisön tietoisuuteen. Yritän järjestää mahdollisimman monta konserttia / esiintymistä Turun alueella välillä 25.6.-8.7. ja kerätä rahaa laskemalla yhteen esiintymispalkkiot, mahdolliset lahjoitukset sekä konserttilipputulot. Tähän mennessä olen sopinut esiintymisiä mm. Sibelius-museoon, Turun linnaan ja kauppakeskus Myllyyn.

Hakemukseni Helenin stipendiä varten ei liene tavanomaisin mahdollinen, mutta tapahtumani täyttää helposti "energisen kesätapahtuman" määritelmän. Esiintymiseni ovat vauhdikkaita ja monipuolisia (esimerkkejä YouTube -linkin takana), minkä lisäksi konsertoin useissa (lue: niin monessa, kuin mitä saan sovittua) paikoissa ympäri Turun aluetta roudaten ja kooten soittimeni milloin minnekin. Lisäksi olen armoton työmyyrä: harjoittelen koulullani keskimäärin yli 12 tuntia seitsemänä päivänä viikossa ja minulla ei esim. tule juuri olemaan kesälomaa tänä vuonna, sillä kurssit, konsertit ja kilpailut Suomessa ja muualla Euroopassa vievät kaiken aikani.

Kaikista yllämainituista syistä johtuen pyydän, että harkitsette Helen -stipendin myöntämistä tapahtumalleni!

Twitter

#-

WWW

https://www.facebook.com/events/1987979331515475

Jaa

1452

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova