Manse Psych Fest

24.8.2018 @ Tullikamarin Pakkahuone ja Klubi, Tullikamarin aukio 2, 33100 Tampere, Tampere

Hakemus: 1500 €

Huiman suosion kesällä 2017 saavuttanut Manse Psych Fest saa kesällä 2018 jatkoa. Klubin ja Pakkahuoneen lavoilla tykittelee kahdeksan toistaan timanttisempaa kokoonpanoa. Helminä harvoin keikkailevat Porin kuninkaan Rättö ja Lehtisalo, lähinnä Suomen rajojen ulkopuolella keikkaileva Dark Buddha Rising, ensimmäistä kertaa Suomessa esiintyvä norjalainen Purple Witch Hill ja koko tapahtuman idean unessa saanut Ville Pirinen (Combat School -konseptillaan).

Esiintymässä:
Rättö Ja Lehtisalo
Dark Buddha Rising
TEKSTI-TV 666
Purple Hill Witch (NO)
Jess and the Ancient Ones
Kaleidobolt
Möyhy-Veikot
Ville Pirinen Combat School
+ Manse Psych Fest dj's & vj's

Viime kesänä ensimmäistä kertaa järjestetty ja huiman suosion saavuttanut Manse Psych Fest järjestetään uudelleen tulevana kesänä. Tapahtuma tuo yhteen psykedeelisen rockin kovimpia kotimaisia kärkinimiä, unohtamatta ulkomaalaisia akteja taikka vaihtoehtoisempaa ja kokeellisempaa edustusta.

Tämän vuoden Manse Psych Festit tarjoavat mahdollisuuden nähdä ahkerasti ulkomailla kiertäviä mutta sitä harvemmin Suomessa keikkailevia nimiä, kuten Dark Buddha Rising ja Kaleidobolt, sekä ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva norjalainen Purple Hill Witch. Tapahtuman lavalle nousee myös ajattoman tyylikäs, mm. Circlestä ja Kuusumun Profeetasta tuttujen vaikuttajien projektiluontoiseksi kuvattu surrealistinen ja hyvällä tavalla nyrjähtänyt pökerryttävän moniaistillinen Rättö ja Lehtisalo.

Jatkuvasti lisääntyvä kiinnostus psykedeelistä musiikkia kohtaan sekä kotimaassa että maailmanlaajuisesti on synnyttänyt lukuisia uusia genrensä tapahtumia, mutta kotimaassa tapahtumatarjontaa ei vielä liiaksi löydy. Manse Psych Fest pyrkiikin nivomaan yhdeksi kesäillaksi yhteen kasvavan yleisön tarpeet ja genrensä mielenkiintoisimmat nimet.

WWW

https://www.facebook.com/events/787867564756106/

Jaa

77

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova