Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaali

6.6. - 10.6.2018 @ Imatra, Kallenkuja 3, Imatra

Hakemus: 1500 €

Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaali on monien maiden teatteripiireissä jo tunnettu tapahtuma – Imatralla on vieraillut tähän mennessä yli 200 erilaista näytelmää ainakin 41 eri maasta ympäri maailmaa.

Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaaleilla on nähty neljäntoista vuoden aikana monenlaisia teatterisuuntauksia – kokeilevaa nyky-tanssiteatteria, sykähdyttävää ja pysähdyttävää musiikkikatuteatteria, perinteistä kerronnallista suurieleistä draamaa, modernia audiovisuaalisesti korkeatasoisesti tuotettua nykyoopperaa, taidokasta balettia sekä mitä eriskummallisempaa nukketeatteri-,sirkus- ja akrobatianäytelmää.

Festivaalin tarkoituksena on esitellä kansainvälistä teatteria sen kaikissa ilmenemismuodoissaan ja koota yhteen teatterialan ammattilaisia ympäri maailmaa houkuttelemalla kaiken ikäisiä katsojia tutustumaan teatterin ihmeellisen traagiseen ja jopa hullunhauskaan maailmaan.

Seuraava 15. Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaali järjestetään Imatralla 6.-10.6.2018

Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaali tuo Imatralle ja Suomeen kansainvälistä teatteria. Perinteisten teatteriesitysten lisäksi festivaalilla esitetään paljon sanatonta teatteria, eli näytelmän ymmärtäminen on helpompaa, kun ei tarvitse miettiä tekstiä. Lisäksi festivaalin aikana on päivittäin runsaasti ilmaista katuteatteria kaikille ja kaikenikäisille. Ideamme on tuoda teatteri lähelle tavallista ihmistä, eli sinne, missä ihmiset kulkevat. Lisäksi tapahtuma on hyvin kansainvälinen, koska esiintyjää on monista maista. Sillä me edistetään monikulttuurisuutta ja positiivista suhtautumista.

Twitter

#teatteri #musiikki #tanssi #katuteatteri #nukketeatteri

WWW

http://blackandwhitetheatre.net

Jaa

5

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova