Mustangit Turun Tuomiokirkolla 4.8.2018

4.8.2018 @ Turuntuomiokirkonkatu 1, Turku

Hakemus: 1500 €

Ford Mustang Owners’ Club of Finland ry (FMOC) on jäsenmäärältään Suomen suurin automallikerho. Jo vuonna 1982 perustettu FMOC on Ford Mustangeista ja sen sisarmalleista kiinnostuneiden klubi.

Ford Mustang Owners' Club of Finland järjestää jäsenilleen joka vuosi Fun Run -tapahtuman. Tapahtumaan osallistuu yleensä 120-200 Ford Mustangia auton kaikilta vuosikymmeniltä.

Tänä vuonna tapahtuma järjestetään Turussa. Osana Fun Run Turku 2018 -tapahtumaa on tuoda lauantaina 4.8.2018 Mustangit näytille Turun tuomiokirkolle, jossa yleisö pääsee katselemaan autoja.

Tapahtuma tuomiokirkolla on klo 10-13 välisenä aikana, jonka jälkeen Mustangit siirtyvät Naantalin suuntaan. Klo 14 jälkeen Mustangit ajavat vanhan Naantalin katujen läpi Askaisten suuntaan. Naantalin keskustassa yleisö voi seurata autojen kulkua Tuulensuunkatu - Maariankatu - Mannerheiminkatu -välin varrella.

Tapahtuman järjestäminen keskelle Turkua vaatii mm. monen näköistä selvitystä ja lupien hakemista, joista tulee luonnollisesti kustannuksia. Saisimme tällä stipendillä kustannuksia katettua ja muodostettua Turun tuomiokirkolle ja Naantaliin tapahtuman, johon yleisö pääsisi mukaan tutustumaan Ford Mustang -autoihin ja niiden omistajiin. Kyseinen automallihan on sellainen, jonka käytännössä lähes kaikki tuntevat ja tunnistavat sen yli 50-vuotisen historian ajalta.

Jaa

1204

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova