Oriharo Beach Games ja avoimet Rantapainin SM-kilpailut

4.8.2018 @ Oriharon uimaranta ja Leirikeskus Kalliopirtti, Kalliopirtintie, Kärkölä

Hakemus: 1500 €

Kokoperheen ulkoilu tapahtuma Oriharo Beach Games ja avoimet rantapainin SM-kilpailut, tarjoaa liikunnallisia ja vauhdikkaitakin hetkiä nuoremmille ja vähän vanhemmalle liikunnan ystävälle.

Tapahtumassa voi vaikka osallistua isommalla kaveriporukalla Beach volley turnaukseen ja köyden vetoon, tai vain nauttia ja kannustaa omaa suosikkia katsojana.
Perheen pienemmät voivat käydä kokeilemassa taitojaan vaikka temppuradalla, ja jos kaipaa lisää vauhtia ja vähän korkeampaa paikkaa kannattaa käydä Koira-valjakko ajelulla ja ratsastamassa.
Välillä voi käydä pelaamassa jalkapalloa ja kokeilla paljonko omalla pallolla on vauhtia.
Suut saa makeaksi monella tapaa, Tapahtumatorilta löytyy lakuja ja Buffetista saa vähän enemmän mahantäytettä.

Tapahtuman tarkoitus on tuoda perheitä tutustumaan paikallisiin urheiluharrastus mahdollisuuksiin, luoda yhteisiä urheilullisia kokemuksia ja kannustaa liikkumineen.
Lappilan Nousu on järjestämässä tapahtumaa neljännen kerran, yhteistyössä paikallisten urheilu seurojen ja yritysten kanssa.

Tapahtumamme tarkoitus on edistää perheiden hyvinvointia ja luoda terveellisiä yhteisiä kokemuksia. Tutustuttaa uusiin urheilumahdollisuuksiin, niin joukkue lajien parissa kuin yksilö lajien saralla. Tarkoituksemme on saada niin lapset kuin vanhemmatkin innostumaan liikunnasta ja ulkoilusta perheen parissa. Tuoda esille eri liikunta mahdollisuuksia iästä riippumatta ja edistää sosiaalisia suhteita.

Twitter

#oriharobeachgames

WWW

http://www.lappilannousu.fi

Jaa

188

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova