Puistopiilo 2018

12.6. - 23.8.2018 @ Puistopiiloja on ympäri Helsinkiä, Taiteiden yön tapahtuma painottuu keskusta-alueelle., Ympäri Helsinkiä, Helsinki

Hakemus: 1500 €

Mikä oikein on Puistopiilo? Puistopiilo on eräänlainen lasten geokätkö, aarre piilotettuna ennalta ilmoitetulle alueelle. Puistopiilo eroaa geokätköstä siten, että sen löytämiseen ei tarvita puhelinta tai koordinaatteja, vain teräviä hoksottomia: piilon luo voi löytää vain sanallisten vihjeiden avulla. Puistopiiloja on kesällä 2018 useassa Helsingin kaupungin leikkipuistossa sekä esimerkiksi Korkeasaaressa, Torikortteleissa ja Designmuseon ja Arkkitehtuurimuseon kesäpihalla Helsingin keskustassa. Yhden piilon voi löytää Espoosta Träskändan puistosta. Puistopiiloa voi etsiä 12.6.2018-15.8.2018 sekä Taiteiden yönä 23.8.2018.

Puistopiiloseikkailu huipentuu kesällä 2018 Taiteiden yön tapahtumaan, jossa seikkaillaan Helsingin keskustassa.

Lähde siis seikkailulle kesäiseen Helsinkiin, leiki ennestään tutuissa sekä tuntemattomissa leikkipuistoissa, etsi Puistopiiloja ja löydä uusia leikkikavereita tai nauti yhteisestä ajasta perheen kanssa!
Leikkipuistotoiminta ja Pienten Helsinki toivovat Puistopiilojen rohkaisevan retkeilemään, seikkailemaan, leikkimään ja löytämään uusia leikkipuistoja ympäri Helsinkiä ja viihtymään yhdessä!

Puistopiilo 2018 ilmeen on suunnitellut helsinkiläinen visuaalinen suunnittelija Lotta Maija Paananen.

Puistopiilo-seikkailu hakee stipendiä Taiteiden yön puistopiilojen huipennukseen: tapahtuma on huikean kesäseikkailun päätös. Tapahtumana on tuotettu tähän asti vapaaehtoisvoimin, mutta Taiteiden yön tapahtuma vaatii toteutuakseen myös taloudellista panostusta järjestelyihin ja materiaaleihin, joita varten stipendiä haetaan.

Lisätietoa tapahtumasta:
www.pientenhelsinki.fi/puistopiilo

Facebook:
www.facebook.com/events/456908428079308

Instagram:
#puistopiilo

Twitter

#puistopiilo

WWW

http://www.pientenhelsinki.fi/puistopiilo

Jaa

58

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova