Pull Together

7.7.2018 @ Ronkaalan pesäpallokenttä, Veskantie 4, Haapajärvi

Hakemus: 1500 €

Geokätköilijöiden kansainvälinen suurtapahtuma ja tapaaminen ( Pull Together )

Tervetuloa maalle!

Meijän mahtava maalaispitäjämme tarjoaa teille puitteet energiseen ja mieleen jäävään viikonloppun. Meijjän tapahtumassa tekemistä riittää aivan mahottomasti! Tapahtuma kulukee teemalla "Pull Together", eli vejetään yhtä köyttä. Tapahtumassa keskityttään yhessä tekemisseen ja yhteistyössä tehhään myös päivän ohojelma!

Ohojelmassa on palijon yhteisiä leikkimielisiä kilipailuja ja tehtävärasteja. Tapahtumassa on huomioitu kaikki, aivan lapsista vanahuksiin asti. Me annettaan palijon tietoa kätköilyyn liittyen ja järjestettään tietoiskuja, luentoja ja opastusta tapahtumapäivänä.

Suurtapahtuma alotettaan jo perjantaina talakoilla ja laittamalla alue oikein mukavaksi. Lauantaina alotettaan isompi tapahtuma yheksältä ja se kestää kellon ympäri. Päivä huipentuu ilta yheksältä alkavvaan ilmasseen konserttiin, jolloin Janna astuu lavalle. Konsertin jäläkeen tapahtumapäivän ohojelma päättyy.

Tarkempi ohojelma: www.pulltogether.fi

Meidän kaikkien työntekijöiden uurastus ja energia on ladattu päivään 7.7.2018, jolloin geokätköilijöiden suurtapahtuma käynnistyy. Odotamme tapahtumaamme paikalle saapuvaksi yhteensä peräti 3000 kävijää.

Olen tapahtumajärjestäjänä tehnyt tapahtuman eteen kaksi vuotta töitä. Tapahtuman organisaatioon olen saanut avukseni 12 ahkeraa, luovaa ja aikaan saavaa vastuuhenkilöä, sekä lähes 50 vapaaehtoista talkoolaista. Tapahtuma on hyvin järjestelty ja organisoitu muilta osin, paitsi että raha ei meinaa riittää. Tapahtumassa on nyt jo kiinni paljon vapaaehtoisten omaa rahaa, joka aiheuttaa pientä stressiä. Jottei energiamme menisi hukkaan miettiessä raha-asioita, toivomme teidän lataavan meille "vara-virtaa" sponsoroinnin muodossa.

WWW

http://www.pulltogether.fi

Jaa

584

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova