Puolivilli Festivaali

12.7. - 13.7.2018 @ Riemuliiteri, Äkäslompolo, Liiterintie 5, Kolari

Hakemus: 1500 €

Puolivilli Festivaali on elämäntapafestari Äkäslompolossa 12.-13.7.2018.

Luvassa Ympäristötaidetta & musiikkia luonnossa. Villiruokaa & yrttiretkiä. Luontoaktiviteetteja & luonnontuotteita. Äkäslompololaista elämänmenoa.

Mukana muun muassa: Wimme Saari. Puhti. Kauko Röyhkä. Suistamon sähkö. Lapin kesä ja yötön yö.
Festivaalit sisältävät kaksi iltaa musiikkia tunturien syleilyssä, ketoniityllä, Äkäslompolojärven rannalla sekä perjantain päivätapahtuman luonnontuotemyyjineen ja erilaisine luontoaktiviteetteineen. Perjantaina vietetään myös Art Äkäslompolo -ympäristötaidetapahtuman avajaisia.

Järjestäjä: Äkäslompolon Kyläyhdistys ry.
Yhteistyössä: Kolarin Kunta - Kulttuuritoimi, Karilan Navettagalleria, Äkäslompolon Riemuliiteri

Äkäslompolo on valittu vuoden 2018 Maailmankyläksi ja saavutusta juhlistetaan Puolivilleillä festivaaleilla. Äkäslompolo on matkailukylä Kolarin kunnassa, jossa tehdään yhdessä ja arvostetaan lähellä tehtyä ja tuotettua. Festivaalia on tekemässä koko kylä, niinkuin montaa muutakin tapahtumaa vuoden varrella. Kesällä myös paikalliset ehtivät nauttia alueen tapahtumista ja toivommekin Puolivilli Festivaalin vakiinnuttavan paikkansa Äkäslompolon kesässä.
Puolivilli Festivaali järjestetään nyt ensimmäisen kerran ja kaipaisimme avustusta mm. tapahtuman markkinointiin, jotta alueella asuvat ja kauempaa tulevat löytäisivät meidät. Ajatuksena on hankkia festivaalialueelle myös räsymattoja, joilla voi keskiyön auringon paistaessa nauttia musiikista. Haluamme pitää festivaalipassin hinnan edullisena jotta jokaisella on mahdollisuus tulla paikalle.
Haluamme toivottaa tervetulleeksi ihan jokaisen! Kannattaa kurkata Facebook ~sivultamme majoitustarjoukset, ottaa kaverit mukaan ja suunnata Äkäslompoloon.

Twitter

#puolivilli

WWW

https://www.facebook.com/puolivilli.festivaali/

Jaa

49

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova