Puss Camp

10.8. - 12.8.2018 @ Sappee Bike Park, Sappeenvuorentie 200, Pälkäne

Hakemus: 1500 €

Puss Camp on täysi-ikäisille naisille tarkoitettu maastopyöräilyleiri jossa edustettuna ovat alamäkipyöräily, enduro sekä xc eli crosscountry. Tarkoitus on kerätä samanhenkiset naispyöräilijät yhden kesäviikonlopun ajaksi yhteen pitämään hauskaa, kehittämään omaa ajoaan ja nauttimaan yhteisestä harrastuksesta. Tapahtumassa on ajo-opetusta, erilaisia workshopeja ja oheisohjelmaa. Ajo-opetusta järjestetään kaiken tasoisille ryhmille vasta-alkajista kilpaileviin kuskeihin, joten kaikki lajista innostuneet ovat tervetulleita! Tänä vuonna mukana oppia jakamassa myös yksi maailman menestyneimmistä naiskuskeista alamäkiajossa ja endurossa - Tracy Moseley.

Perjantai 10.8. Valmiina keulimaan! Sappeelle saapuminen ja keulimiskoulu

Lauantai 11.8. Ajo-opetusta ryhmissä ja Puss Camp Awards - kaikki osallistujat saavat myös goodie bagit

Sunnuntai 12.8. Workshopeja ja yllätyksiä

Tapahtumassa myös mukana yhteistyökumppaneitamme myymässä pyöräilyvarusteita, mahdollisuus testata testipyöriä sekä huollattaa omaa pyörää ammattilaisten toimesta.

Puss Camp ei ole mikä tahansa pyöräilytapahtuma - panostamme hyvään fiilikseen ja yhdessä tekemiseen. Moni naispyöräilijä kokee tärkeäksi ja kannustavaksi sen, että heille on oma tapahtuma missä pääsee turvallisesti ja muiden samanhenkisten lajin harrastajien tsemppaamana oppimaan ja ylittämään omia rajojaan. Tapahtuman myötä moni nainen on myös löytänyt lajin pariin ja saanut siitä itselleen intohimon. Haluamme tapahtumaa järjestämällä olla kannustamassa naisia oman jutun löytämisessä, ja tapahtuman myötä moni on löytänyt myös uusia ajokavereita joiden kanssa harrastaa yhdessä.

OIemme aloittaneet tapahtuman järjestämisen vuonna 2015. Aiempaa kokemusta tapahtumajärjestämisestä ei ollut, joten paljon on opittu muutaman vuoden saatossa. Me tapahtuman järjestäjät luulimme, että Suomessa olisi maksimissaan 40 naista joita kiinnostaa hissiavusteinen pyöräily. Olimme väärässä! Naisten innostus tapahtumaa ja ylipäätään pyöräilyä kohtaan on aivan mieletöntä, ja siksi haluaisimmekin edelleen kehittää tapahtumaamme parempaan suuntaan. Kesän energisin tapahtuma, jonka tekevät kaikki osallistujat yhdessä! Pilke silmäkulmassa ja iloisin mielin kokoamme naiset yhteen - viime vuoden palautteissa toistui usein "kesän paras viikonloppu" ja tähän haluamme panostaa myös tänä vuonna sekä tulevina vuosina!

WWW

http://www.pusscamp.com

Jaa

169

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova