Rakkauden Riksa

23.7. - 31.7.2018 @ Kanavaranta 5, Helsinki

Hakemus: 1500 €

Rakkauden Riksa tarjoaa heinäkuussa (23. - 31.7) Helsingin kaduilla kaupunkikulttuuria rikastuttavia instant-sokkotreffejä satunnaisten vastaantulijoiden kanssa performatiivisten riksa-ajelujen muodossa. Kuka tahansa voi ilmoittautua riksan kyytiin sopimalla asiasta etukäteen kuskin kanssa. Yksi ajelu kestää noin 1,5 tuntia. Kun ajelulla läpi kaupunkitilojen eteen osuu kyydissä olevan mielenkiinnon herättävä henkilö, kutsuu riksakuski hänet mukaan kyytiin ja rakentaa inspiroivan tilan kohtaamiselle. Yksi ajelu voi sisältää yhden tai useammat treffit.

Rakkauden Riksa tapahtuu julkisessa kaupunkitilassa ja on kaikille kaupunkilaisille avoin - kuka tahansa voi yllättäen päätyä riksan
kyytiin. Performanssin laajempana päämääränä on rakentaa kaupunkiympäristöön kohtaamisen tiloja yli sosiaalisten kuplien ja tarjota uudenlaisia perspektiivejä tarkastella kaupunkitilan vaikutusta ihmisten toimintaan. Rakkauden Riksa kannustaa heittäytymään spontaaneihin ja rajoja rikkoviin rakkauden ja rohkeuden tekoihin.

Sponsoroinnin avulla voimme toteuttaa viikon mittaisen performanssin kaikille osallistujille ilmaisena. Se myös mahdollistaa Rakkauden Riksan jatkokehittelyn pysyvämmäksi osaksi Helsingin kesiä.

Kesä on lyhyt. Elämä sitäkin lyhyempi. Ole rohkea: Rakkauden Riksa vie sinut elämäsi treffeille - mitä sen jälkeen tapahtuu, on kiinni sinusta.

Lisätietoja ja varaukset: rakkauden.riksa@gmail.com

WWW

https://www.facebook.com/rakkaudenriksa/

Jaa

198

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova