Rautujärven kesäpilkit

14.7. - 15.7.2018 @ Rautujärvi, Ylläksentie 127, Kolari

Voittaja: 1500 €

Kesäpilkit? Kuulit oikein. Rautujärvellä järjestetään Heinäkuun puolessa välissä jo historian toiset kesäpilkkikilpailut.
Järvelle on rakennettu kelluvia lauttoja, joiden päältä on lämpimänä kesäiltana ihana pilkkiä.

Osallistumismaksu 25€. Kaikkien osallistumismaksun maksaneiden kesken arvotaan pyörä.
Voit myös maksaa pelkän osallistumismaksun, jolla osallistut pelkkään pyörän arvontaan.
Ilmoitathan osallistumisestasi rautujarvi@gmail.com Kun olet ilmoittautunut, saat maksutiedot sähköpostiisi. Jos et halua pilkkiä ja osallistut pelkästään pyörän arvontaan ilmoitathan siitä sähköpostissa.

Pääpalkintona tänä vuonna 2600€ arvoinen perämoottori. Myös muille sijoille sijoittuneet eivät jää tyhjin käsin. Muita palkintoja mm. Pyöriä, telttoja ja paljon paljon muita huikeita tavarapalkintoja.

1. Lauttaryhmä Lauantai klo. 10:00
2. Lauttaryhmä Lauantai klo. 13:00
3. Lauttaryhmä Lauantai klo. 16:00

4. Lauttaryhmä Sunnuntai 10:00
5. Lauttaryhmä Sunnuntai 13:00

Sunnuntain lauttaryhmät toteutetaan mikäli osallistujia on riittävästi.

SÄÄNNÖT:
Rautujärven kesäpilkit 2017
-
1. Kilpailut ovat avoimet kaikille yli 10 vuotta täyttäneille (alle 10-vuotiaat voivat pilkkiä vanhempien valvonnassa).
2. Pilkkiminen on jokamiehenoikeus. Pilkkijöiden ei osallistumismaksun lisäksi tarvitse maksaa kalastuksenhoitomaksua.
Kilpailujen järjestäjä on kalaveden omistaja.
3. Kilpailuaika on kaksi tuntia. Pilkkimispäivät ovat lauantai ja sunnuntai. Oma pilkkimispäiväsi ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Pilkkien päätteeksi kalat punnitaan ja sunnuntaina viimeisen punnituksen jälkeen suurin kilomäärä voittaa.
4. Kilpailu saadaan aloittaa järjestäjien antaman merkin jälkeen. Kilpailun aloittamiseksi katsotaan pilkin pudottaminen veteen lautalla olevasta reiästä. Pilkit on nostettava ylös viimeistään järjestäjien antaman lopettamismerkin jälkeen, jonka jälkeen kilpailijat haetaan rantaan saaliin punnitukseen.
5. Kilpailualustana toimivat järjestäjien Rautujärvelle ankkuroimat 3*1,5 metrin suuruiset Findfoamalustat, joissa kussakin on yksi pilkkireikä. Pilkkiminen tapahtuu ainoastaan kyseisen reiän kautta. Pilkkiminen lautan reunalta on kielletty. Lautta on nimetty järjestäjiä sponsoroivien tahojen mukaan. Kilpailuun ilmoittautuneet on arvottu nimetyille lautoille.
6. Siirryttäessä lautalle, lautalla olon ajan ja siirryttäessä lautalta rannalle, jokaisella kilpailijalla tulee olla yllään oma henkilökohtainen pelastusliivinsä. Lisäksi jokaisella kilpailijalla tulee olla mukanaan oma istuimensa. Pilkkimisen suositellaan tapahtuvan istuvassa asennossa.
7. Osallistuminen kilpailuun alkoholia nauttineena on ehdottomasti kielletty. Alkoholijuomien nauttiminen tai vieminen lautalle on samoin kielletty. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden puhalluttaa harkintansa mukaan kilpailijoita alkometrillä ennen tai jälkeen pilkkimistä.
Kieltäytyminen puhaltamasta alkometriin johtaa automaattisesti kilpailusta poissulkemiseen.
8. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden harkintansa mukaan tarkastaa ennen lautoille kuljettamista kilpailijoiden varusteet. Tarkastuksesta kieltäytyminen johtaa automaattisesti kilpailusta poissulkemiseen.
9. Kilpailuun osallistuvat kilpailijat voivat poistua lautoilta kilpailun aikana ainoastaan hätätapauksessa, jolloin kilpailijan suoritus katsotaan keskeytyneeksi. Kilpailija ilmoittaa tarpeestaan keskeyttää kilpailu huutamalla tai viittomalla, jolloin järjestäjä toimittaa kilpailijan rantaan.
10. Kilpailujen järjestäjä voi keskeyttää kulloinkin käynnissä olevan kilpailun luonnonolosuhteiden tai jonkin muun äkillisen ennalta arvaamattoman tilanteen vuoksi.
Tuomaristo ratkaisee sen, jääkö kyseisen erän tulokset voimaan senhetkisen tilanteen mukaisena.
Järjestäjä pidättää itselleen myös oikeuden muuttaa pidettäviä päiviä myöhempänä pidettäväksi, mikäli esimerkiksi luonnonolosuhteet estävät erän aloittamisen.
11. Kilpailija saa pitää vain yhtä onkea kerrallaan vedessä. Kiellettyjä ovat pilkit, joihin on kiinnitetty useampi kuin yksi yksi tai useampihaarainen koukku, poisluettuna tasapainopilkit, joissa sallitaan enintään kaksi yksihaaraista kiintokoukkua ja rungon alapuolella oleva yksi tai useampihaarainen irtokoukku, joka saa olla kiinnitettynä tasapainon vatsalenkkiin korkeintaan yhdellä renkaalla tai hakasella. Koukku ei saa olla
kiinnitettynä pilkin ja vavan väliseen siimaan. Lisäpainojen käyttö on sallittua, mutta painojen tulee sijaita koukun yläpuolella. Mormyska rinnastetaan koukkuun.
12. Kaikki muut syötit ovat sallittuja paitsi kalat. Syötti on oltava koukussa. Houkuttimien käyttö kuten ryynien, matojen, toukkien tms. pudottaminen avantoon on EHDOTTOMASTI KIELLETTY.
13. Kaikki kalat ovat kilpailukaloja. Myös sellaiset kalan kappaleet hyväksytään saaliiksi, mitkä ovat seurausta kalan pilkkomisesta ahtaan pilkkiavannon johdosta. Kilpailijoiden paremmuusjärjestyksen ratkaisee saaliin paino. Tasatulosten sattuessa paremmuuden ratkaisee
suurempi kalojen lukumäärä. Kaikki kalan kappaleet lasketaan vain yhdeksi kalaksi. Mikäli sekin on sama, paremmuus ratkaistaan arvalla.
14. Näiden edellä esitettyjen kilpailusääntöjen rikkominen aiheuttaa ko. kilpailijan suorituksen hylkäämiseen. Päätöksen hylkäämisestä tekee tuomaristo.
15. Kunkin kilpailijan tulee tuntea nämä säännöt ja noudattaa niitä.

Hieno tapahtuma, jolla mahdollisuudet kasvaa isoksi tapahtumaksi

WWW

https://www.facebook.com/events/663684783962627/?ti=icl

Jaa

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova