Rock Camp musaleiri

2.7. - 7.7.2018 @ Vetämäjärven leirikeskus, Sillintie 570, Alavus

Hakemus: 1500 €

Olemme vuodesta 2009 järjestäneet nuorille musaleiriä nimeltään Rock Camp. Leirille osallistuvalla nuorella ei tarvitse olla kokemusta soittamisesta tai laulamisesta. Leirin huippu artistit opettavat viikon aikana nuorelle hänen haluamansa lempiartistin biisin. Opettajina leirillä ovat Antti Railio, Noora Louhimo (Battle Beast), Rude Rothsten (Dark Sarah), ja muita artisteja. Kaikilla artisteilla on kokemusta nuorisotyöstä.

Leirijärjestäjät ovat saaneet loistavia palautteita niin nuorilta kuin heidän vanhemmiltansa. Nuori otetaan vastaan sellaisena kuin on. Leirillä opetetaan tuomaan omaa persoonaa esiin. Lisäksi nuorelle opetetaan tiimityötaitoja, yhteisöllisyyttä. Leireillä vallitsee rento ilmapiiri. Antti Railio pitää leireillä demostudiota, jossa nuorelle annetaan mahdollisuus päästä nauhoittamaan soittamaansa kappaletta.

Terkuin Rock Camp tiimi

https://rockcampsuomi.wordpress.com/
https://www.facebook.com/rockcamp.suomi/

Leiri tehdään talkoilla. Nuoret maksavat koko viikosta vain 150e joka sisältää opetuksen, majoituksen ja ruokailut. Opettajat tulevat leirille vapaaehtoistyönä, vain kulukorvauksella.

WWW

https://rockcampsuomi.wordpress.com/

Jaa

83

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova