RootStock

14.7. - 15.7.2018 @ Uittamon Paviljonki, Rykmentintie 29, Turku

Hakemus: 1500 €

RootStock-festivaali tuo Uittamon Paviljongin heinäkuisiin rantamaisemiin turkulaista vaihtoehtomusiikkia ja visuaalista herkkua. Lavalle nousevat Ei voi laittaa verotukseen -kappaleellaan kansaa villinnyt Loiriplukari sekä Trokari, Eetu Kujala ja T4NKK1:D. Kesää tirskuva festivaali tarjoaa musiikin lisäksi hyvää ruokaa, juomaa, kasvomaalausta ja polaroid-kuvausta. Tapahtuman ennakkolipun saa haltuunsa 10€:lla, ovelta 12€:lla.
Tapahtuman järjestää turkulainen Grass Roots ry, jonka missiona on nostaa esiin piileviä artistilupauksia ja kehittää vaihtoehtoskeneä. GR järjestää artisteille mm. keikkatapahtumia, tuotanto- ja äänityspalveluita sekä näkyvyyttä.

RootStock tukee paikallista musiikkiskeneä ja tarjoaa valtavirrasta erottuvaa kuultavaa ja nähtävää. Festivaalin kynnys on matala, ja se houkuttelee paikalle popmaneereja rikkovasta musiikista sekä rennosta ja energisestä fiiliksestä kiinnostuneita ihmisiä. RootStock nostaa ruohonjuuritason kulttuurin korkealle.
Festivaalia järjestää joukko nuoria turkulaisia musiikin, median ja eri taiteiden osaajia. Stipendi varmistaisi kaikille artisteille kunnolliset esiintymispalkkiot sekä auttaisi Paviljongin koristelussa.

#rootstock2018

WWW

http://grassroots.fi/

Jaa

167

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova