Ruska Ensemble: Miehemme hiidellä

7.9.2018 @ Lainsuojattomat-festivaali, Kulttuuritehdas Kehräämö, Pumpulikatu, Pori

Hakemus: 1500 €

Hiisi on itämerensuomalaisten kansojen pyhä kultti- ja uhripaikka, pyhä lehto. Miehemme Hiidellä on näyttelijän ja muusikon yhteinen näyttämöllinen leikki, jaettu uni ikiaikaisesta juhlasta. Rakkauden, halujen, toiveiden, pelkojen ja muistojen kudelma. Kuin elämä itse – todellinen mutta taru.
Musiikki-iloitteluteoksen tekstit ovat muun muassa Nils-Aslak Valkeapäältä, Ari-Pekka Lahdelta, Henrik Ibseniltä sekä esi-isiltä ja -äideiltä kansanrunouden muodossa. Esitys nähdään Lainsuojattomat-festivaalin ohjelmassa Porin Kulttuuritehdas Kehräämöllä perjantaina 7.9.2018 klo 22.30.

Miehemme hiidellä -esitys on räävitöntä iloittelumenoa, joka tuo rähmäisimpäänkin kesäiltaan mojovan vireen laatumusiikkia, huimaa tanssia ja hyviin teksteihin pohjaavia juhlavia tarinoita. Tällaista Suomen kesä kaipaa lisää. Miehemme hiidellä -tapahtuma on osana Poriin vapaan kentän parhaita esityksiä kokoavaa Lainsuojattomat -festivaalia loppukesässä. Mikäli saamme stipendin, järjestämme Miehemme hiidellä -tapahtuman myös Kokkolaan ja Porvooseen tai muihin kuntiin, joissa näyttämöllistä musiikki-iltaamme toivotaan näkevän. Tapahtuman on tuottanut Ruska Ensemble, joka on teatteritaidetta ympäri arktista aluetta toteuttava kokkolalainen ammattiteatteri.

Twitter

#miehemmehiidella

WWW

https://www.ruskaensemble.fi/miehemmehiidella

Jaa

35

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova