Säynätsalopäivät, Aalto-improvisaatio Kunnantalolla

12.8.2018 @ Säynätsalon kunnantalo, Parviaisentie 9, Jyväskylä

Hakemus: 1500 €

Säynätsalopäivät jatkaa saarivaltakunnassa aikoinaan vietettyjen palokuntajuhlien tapahtumaperinnettä. Säynätsalolaiset yhdistykset ja toimijat ovat talkoohengessä järjestäneet Säynätsalopäiviä vuodesta 1980 lähtien ja tänä vuonna vetovastuussa on Säynätsalo-seura. Nyt jo 39. kerran järjestettävä tapahtuma painottuu elokuun toiseen viikonloppuun, mutta tilaisuuksia järjestetään reilun viikon ajalla 4.-13. elokuuta.

Kunnantalolla järjestetään Tarinateatterin improvisaatioesitys. Yleisö antaa näyttelijoille ideoita tai kertoo lyhyen tarinan, jonka näyttelijät esittävät takaisin yleisölle muusikon avustuksella improvisoiden.

Säynätsalopäivät on saarelaisille tärkeä oman identiteetin rakentaja. Tapahtuma järjestetään pääosin talkoovoimin. Laadukkaan ohjelman avulla pyritään saamaan mukaan saarten uudet asukkaat sekä myös muita jyväskyläläisiä. Alvar Aallolla on nostetta ja Tarinateatterin esityksellä pyritään tekemään tätä maailmankuulua arkkitehtiä ja muotoilijaa tunnetummaksi myös paikallisille asukkaille.

Aallon merkitys ei ole pelkästään hänen suunnittelmissaan rakennuksissa ja muotoilussa, vaan myös maailmanlaajuisessa vaikutuksessa arkkitehtuurin ajattelutapaan, luonnonläheisyyteen ja inhimillisyyteen.

Twitter

#aaltotarina2018

WWW

https://www.facebook.com/events/432928193827351/

Jaa

16

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova