Teatteri Akseli: Vaahteramäen Eemeli

6.7. - 4.8.2018 @ Puolalanpuisto 7, Turku

Hakemus: 1500 €

Eemeli, tuo Kissankulmassa asuva pojankoltiainen on kekseliäs kaveri. Aikuiset eivät aina ymmärrä hänen tempauksiaan, mutteipa Eemeli niitä pahalla tarkoita. Jos sisko Iida roikkuu lipputangossa tai soppakulho ei irtoa Eemelin päästä, ei se pohjimmiltaan ole kenenkään vika. Mutta monetmonet puu-ukot on Eemeli kyllä ihan itse veistänyt.

Teatteri Akseli ja ohjaaja Kauno Takarautio vievät rakastetun Astrid Lindgrenin näytelmän Puolalanpuistoon, luonnon keskelle keskelle Turkua.Tämä koko perheen ( ohjaaja suosittelee lapsille neljästä vuodesta alkaen) teatteritapaus on Teatteri Akselin toinen näytelmä Rakennusperinteen Ystävät ry:n viihtyisässä pihapiirissä Rauhankadun päässä.

Teatteri Akseli toivottaa kaikki Astridin ja Eemelin ystävät tervetulleeksi Turun keskeisimpään harrastajateatteriin, tällä kertaa Puolalanpuistoon.

Eemeli on lastennäytelmistä Pepin ohella tunnetuin. Tämä pojankoltiainen ei ole paha, mutta hyvinkin ehtiväinen. Senpä takia aika ei käy pitkäksi Eemelin seurassa. Akselin versiossa on mukana myös Punkana ja Rockukko! Eemelin parissa viihtyy jokainen ikään ja säätyyn katsomatta! Pienehkö määrä huumorintajua auttaa viihtyvyydessä huomattavasti.

WWW

http://teatteriakseli.fi/eemeli/

Jaa

47

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova