Tiksi Block Party 2018

28.7.2018 @ Kirjastopuisto, Tikkurila, Vantaanaukio 5, Vantaa

Hakemus: 1500 €

Tiksi Block Party on rakkaudenosoitus arkiselle kaupunkitilalle ja sen ihmisille. Kaikille avoin katujuhla muovaillaan suurella sydämellä, rakkaudesta tapahtumiin, yhdessä tekemiseen, kaupunkiympäristöön - ja tietenkin vantaalaisiin. Se tuo ihmiset yhteen nauttimaan kesäpäivästä keskellä Tikkurilaa, kun arkinen tila muuttuu päivän ajaksi kaikkien kaupunkilaisten yhteiseksi energialataamoksi.

Päivä pitää sisällään monta lavallista musiikkia, pop up -elokuvateatterin, tanssia, skeittausta, stand uppia, bingoa, katuruokaa, pihapelejä, ostoskärryperformansseja, avaruuden taajuuksia, lasten ikioman block partyn ja paljon muuta ihanaa. Kaikki ohjelma on maksutonta, ikärajatonta ja avoinna ihan kaikille. Tule lataamaan akkusi Tikkurilaan!

Facebook-event täällä: https://www.facebook.com/events/212802416169851/

Tiksi Block Party tuottaa kaupunkilaisten välille hyvää energiaa. Se on kaupunkilaisten oma tapahtuma, jonka vapaaehtoiset kaupunkikulttuuriaktiivit suunnittelevat ja rakentavat itselleen ja toisilleen sekä yli 5000 kävijälle. Muutaman vapaaehtoisen joukko on valmistellut bileitä syksystä lähtien, ja tapahtumapäivään mennessä määrä nousee lähes 200 talkoolaiseen.

Juhlat tehdään lihasvoimalla, erityisesti sydänlihaksilla, säästeliäästi ja ennen kaikkea ympäristön ehdoilla. Kaikki mahdollinen kierrätetään ja hankitaan käytettynä, mutta ihan kaikkeen emme kuitenkaan pysty ilman rahaa. Suurimmat kulumme liittyvät ympäristöön ja siitä huolehtimiseen. Tässä tarvitsemme apua.

WWW

http://www.facebook.com/kaupunginkaiku

Jaa

191

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova