Vuohijärvi Soi musiikki- monitaidefestivaali

27.7. - 28.7.2018 @ Jaalan Hartolan kylän PVY, Ansalahdentie 8, Kouvola

Hakemus: 1500 €

Vuohijärvi Soi - musiikki- ja monitaidefestivaali järjestetään neljännen kerran Jaalan Hartolan idyllisessä lava-latomiljöössä 27.-28.7.2018. Tapahtumaan saapuu yli 50 muusikkoa ja taiteilijaa sekä kymmeniä talkoolaisia. Kesäfestari elävöittää Kymenlaakson asujamiston, mökkiläisten, matkailijoitten kulttuuria ja lisää kulttuurista hyvinvointia koko perheille, vauvasta vaariin.
Festivaali sisältää 7 konserttia, kuvataide- ja valokuvanäyttelyn, yhteisötaidetta, tanssityöpajoja ja lasten oopperan työpajoineen.
Perjantai- illan konserttigaalassa esiintyjinä Diandra, 15- henkinen Salonkiorkesteri Golden Monrepos, sopraano Emilia Vesalainen-Pellas, viulisti Elisar Riddelin, pianisti Anton Uotila, sellisti Viola Uotila, Jazz Trio Rapsodia ja harmonikkamestari Marco Könönen.
Gaalan väliajalla näyttelynsä avaavat valokuvaaja Teemu Tanskanen ja kuvittaja Noora Nevalainen.
Lauantain ohjelman aloittaa Koko perheen ooppera Prinsessa Adalmina (esittää Teatto Productions), jonka jälkeen lapsille on tarjolla kruunutyöpaja ja prinsessa Adalminan tanssiaiset. Jazzia ja lattareita taituroi Marco Könönen orkestereineen, solistinaan mm. Erkki Lehtola, Kipuna Kollektiivi tuo tapahtumaan suomalaista tanssia ja tanssityöpajan, Tango Nuevon hurmaa tarjoilee Nuevo Quinteto Otra Vez solistinaan argentiinalaisen tangon huippunimi Martin Alvarado, ConCellos  - selloyhtyeen solistina lavalle astuu trubaduuri Eetu Kauppila. Tapahtuma huipentuu lauantai- illan päätöskonserttiin, jossa mukana festaribändi, solisteja ja Kipuna Kollektiivin tanssijat. Yhteisötaidetta tarjoaa taiteilija Markku Palmumaa ja kaikille yhteisiä ryhmätansseja Suomesta ja Skotlannista tanssitaan soolojen lomaan. Liput ennakkoon vuohijarvisoi.com tai PVY:n portilta.
Tapahtumaa edeltää neljäpäiväinen taideleiri Jaalan Leirirannassa.

Järj. Jaalan Musiikki- ja Monitaideyhdistys ry


Kesäfestarimme toteutetaan paljolti talkoovoimin. Kulut ovat suuret, mainoksia, markkinointia, teostomaksuja, flyygelin vuokra, tilavuokrat, matkakustannukset, majoitukset, letut, makkarat, ääni- ja valotekniikka ym.ym.
Olisimme erittäin kiitollisia, jos saisimme taloudellista tukea tapahtumamme suuriin kuluihin.

WWW

https://www.vuohijarvisoi.com

Jaa

4

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova