Alppipuiston Kesä 2015

27.6. - 26.7.2015 @ Alppipuisto Helsinki, Viipurinkatu , ,

Voittaja: 3000 €

Linnanmäen kupeessa korkeiden kallioiden ja rautatien välissä sijaitsee Alppipuisto. Tuo Helsingin puistojen helmi, jossa kesäkuusta heinäkuun loppuun jokainen viikonloppu on omanlaisensa kokonaisuus musiikkia, kulttuuria, ruokaa ja aurinkoa.

Neljä aurinkoista viikonloppua, kahdeksan erilaista toimijaa niistä koostuu Alppipuiston kesän tapahtumakokonaisuus. Tapahtumien musiikkimaailma vaihtelee kansanmusiikista konemuusiikkiin, josta rockin ja jazzin kautta rytmimusiikkin taajuuksille. Tunnelmoida voi vaikka oman picnic korin äärellä tai eväät voi ostaa paikan päältä. Pääsy on kaikille vapaa ja tervetulleita ovat kaiken näköiset, kokoiset, perheet, nuoret ja vanhukset.

Tapahtumien aikataulut ja ohjelmisto päivittyy kevään ja kesän mittaa, mutta kalenteriin kannattaa jo merkata seuraavat päivät.

LA 27.6. Grazy Day, SU 28.6. Kalliola Rock 2015,
LA 4.7. Elephantasy, SU 5.7. Alppimuisto V 2015,
LA 18.7. Pitkä kuuma kesä 2015, SU 19.7. Puistokarkelot ’15
LA 25.7. Vadelma Fest ’15, SU 26.7. Pax-festivaali

Alppipuiston kesän tapahtumia tehdään siitä ilosta mitä ne kaupunkilaisille tuottavat. Ne rikastuttavat omalta osaltaan Helsinkiläistä kaupunkikulttuuria ja tarjoavat jokaiselle mahdollisuuden nauttia kesäfestareista keskellä rakasta pääkaupunkia.

Rahaa kokonaisuutta järjestävät tahot eivät työstään pääse käärimään, mutta kulut on jollakin katettava ja esiintyjille palkka maksettava. Avustuksella kasvatettaisiin tapahtumien resursseja tuottaa parasta mahdollista kaupunkikulttuuria ja levittää hyvää kesäistä fiilistä.

Twitter

#alppari2015

WWW

http://www.alppipuistonkesa.info/2015/

Jaa

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova