Cityfrisbeegolf Tour

6.6. - 18.7.2015 @ Seinäjoki, Tampere, Kuopio ja Seinäjoki, ,

Voittaja: 3000 €

Cityfrisbeegolf Tour on hauska ja kesäinen koko perheelle sopiva tapahtuma, joka tuo suursuosioon nousseen frisbeegolfin kaupunkien ydinkeskustoihin.

Viime vuonna Cityfrisbeegolf järjestettiin Kajaanissa, jossa osanottajia riitti pitkänkin matkan takaa ja palaute oli positiivista. Täksi kesäksi tapahtuma laajenee yhteensä neljälle paikkakunnalle, kun Kajaanin lisäksi frisbeetä heitellään Seinäjoen, Tampereen ja Kuopion keskustoissa. Tour käynnistyy Seinäjoelta 6. kesäkuuta ja päättyy Kajaaniin heinäkuun 18.

Cityfrisgeegolf Tourin kilpailut käydään joukkuekisana (2-4 pelaajaa/joukkue). Tapahtuma soveltuu kaikenlaiselle kansalle, osanottajiksi odotetaan niin työ-, perhe-, koulu- kuin normaaleja kaveriporukoitakin.

Kilpailut käydään rennolla meiningillä ja hyvässä hengessä, mutta luonnollisesti parhaille on luvassa hienoja palkintoja. Jokaisen osakilpailun parhaimmiston lisäksi Tourin lopussa palkitaan kokonaiskilpailussa parhaiten menestyneet.

Kilpailun tarkemmat säännöt ja muut lisätiedot sekä ilmoittautuminen löytyvät osoitteesta: http://tdproductions.fi/fi/cityfrisbeegolf-tour.

Mielestämme juuri Cityfrisbeegolf Tour olisi stipendin arvoinen hanke, koska:

- Tapahtuma tuo iloa ja aktiviteettia kesän aikana monen eri kaupungin keskustaan.
- Se edistää liikunnallisuutta ja sopii monelle erilaiselle ihmiselle ikään, sukupuoleen tai statukseen katsomatta.
- Tapahtuman keskustaan tuoma pöhinä tukee myös alueen yritysten toimintaa tapahtumapäivien aikana.
- Kisailua on helppo seurata kesäpäivän ratoksi, sillä radat sijaitsevat vilkkaassa kaupunkikeskustassa tai sen välittömässä läheisyydessä, siellä missä ihmiset muutenkin ovat.
- Myös ihmisillä, jotka eivät ole osallistuneet itse kilpailuun, on mahdollisuus päästä heittelemään. Yleisölle on erikseen tarjolla puttikisa, jossa parhaille on luvassa palkintoja.
- Tarjolla on myös muita aktiviteetteja kaikelle kansalle. Tavoitteena on luoda tapahtuman ajaksi keskustaan iloista karnevaalitunnelmaa, josta jokaiselle löytyy varmasti jotakin!
- Tapahtumamme tarjoaa myös nuorille arvokasta työkokemusta ja ikimuistoista tekemistä kesäksi. Mukaan järjestelyihin on lupautunut jo useampi opiskelija eri aloilta.

3000 ylimääräistä euroa budjettiin antaisi meille mahdollisuuden kehittää tapahtumaa entisestään ja tuoda vielä jotain uuttakin kaupunkeihin. Se myös helpottaisi merkittävästi jo suunniteltujen tempausten toteuttamista ja läpiviemistä.

Twitter

#cityfrisbeegolftour

WWW

http://www.tdproductions.fi/cityfrisbeegolf-tour

Jaa

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova