EuroGames 2016 Helsinki

29.6. - 2.7.2016 @ Kansalaistori ja useita urheilupaikkoja Helsingissä, ,

Voittaja: 1000 €

EuroGames Helsinki 2016

Tuhansia kuumia urheilijoita saapuu Helsinkiin juhannuksen jälkeisellä viikolla. EuroGames on urheilutapahtuma, johon ovat tervetulleita kaikki sukupuoliseen suuntautumiseen katsomatta. EuroGames on vuoden suurin sateenkaariyhteisön urheilutapahtuma koko maailmassa. Kisat järjestetään kokonaan vapaaehtoisvoimin ja tapahtumiin on kaikilla vapaa pääsy.

Kansalaistorille rakennetaan EuroGames Village, joka toimii kaikkien urheilijoiden ja kaupunkilaisten olohuoneena. Villagessa on tarjolla mielenkiintoista ohjelmaa keskiviikosta lauantaihin. Urheilupaikat sijaitsevat ympäri Helsinkiä ja Kansalaistori toimii kaikkialta maailmasta saapuneiden urheilijoiden, kisaturistien ja helsinkiläisten kohtaamispaikkana.

Kansalaistorin ohjelmassa avajaisten huippuartisteista, karhut korkkareissa -kisaan sekä drageista showpainiin. Suomalaisena herkkuna alueella on myös saunakylä paljuineen.

EuroGames Helsinki -tapahtuman järjestävät sadat vapaaehtoiset vähällä yhteiskunnan tuella.
Tapahtuma tuo kaupunkiin tuhansia urheilijoita ja kisaturisteja. Järjestäjät avustavat taloudellisesti erityisesti itä-eurooppalaisia urheilijoita ja kisat tarjoaa mahdollisuuden kokea avoimen ja hyväksyvän ilmapiirin.

Tapahtuma jättää matkailutuloina Helsingille merkittävät tuoton ja nostaa Helsingin imagoa suvaitsevana eurooppalaisena matkailukohteena.

Stipendi käytettäisiin EuroGames Villagen turvallisuuteen ja viihtyisyyteen. EuroGames Helsinki on voittoa tavoittelematon tapahtuma, jonka vastaava järjestäjä on H.O.T. ry

Twitter

#eurogameshel

WWW

http://www.eurogameshelsinki.org

Jaa

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova