GraniFolk

17.6. - 19.6.2016 @ Kauniainen , ,

Voittaja: 1000 €

GraniFolk on neljän kansantanssijärjestön yhteinen kesätapahtuma Kauniaisissa viikkoa ennen juhannusta. Kansantanssin riemuvuoden suurtapahtuma tuo lähes tuhat paria tanhutossuja eri puolilta Suomea viikonlopun ajaksi Kauniaisiin tanssimaan ja levittämään iloista tunnelmaa ympärilleen.

GraniFolkin avajaisjuhlaa vietetään perjantaina 17.6. klo 18 Kauniaisten torilla. Kauniaisten kaupunkikuvaa piristetään värikkäillä ja koristeellisilla kansallispuvuilla lauantaina, jolloin näyttävä juhlakulkue kulkee halki kaupungin klo 13.30 alkaen. Sen jälkeen kaupunkilaisia yllätetään kansantanssiesityksillä eri puolilla Kauniaisia. Uusi Paviljonki -konserttisalissa on kansantanssikonsertit lauantaina klo 16 ja 18. Konserteissa on tarjolla edustava kattaus kotimaisia kansantanssiryhmiä lapsista aikuisiin. Kansantanssijoita ei pääse pakoon edes kirkkoon, sillä kansantanssia on luvassa myös suviyön kirkkohetkessä Kauniaisten kirkossa lauantai-iltana klo 23.

Tapahtuma huipentuu sunnuntaina 19.6. klo 14 suureen pääjuhlaan Kauniaisten urheilukentällä. Satojen kansantanssijoiden yhteisesitys esittelee suomalaisen kansantanssiperinteen eri tyylejä lännestä itään.

Yleisöllä on vapaa pääsy GraniFolkin tilaisuuksiin lukuun ottamatta lauantain kahta pääsymaksullista konserttia.

Kansantanssi on hauska harrastus, joka levittää ympärilleen iloa, riemua, yhteisöllisyyttä ja positiivista energiaa. Se edistää terveyttä ja hyvinvointia, ja luo elinikäisiä ystävyyssuhteita. Tanssi sopii kaikille ikään ja ulkomuotoon katsomatta. Jokaisen tulisi kokeilla kansantanssia edes kerran elämässään. GraniFolk tarjoaa mahdollisuuden tutustua ja jäädä koukkuun tähän hienoon harrastukseen.

Twitter

#granifolk

WWW

http://www.granifolk.fi

Jaa

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova