Lahti Block Party

20.8.2016 @ Rautatienkatu, Lahti & Jatkoklubi Ravintola Torvi/Tirra, ,

Voittaja: 3000 €

Lahti Block Party tuo karnevaalin kaupunkiin 20.8.2016

Urbaani poikkitaiteellinen korttelijuhla Lahti Block Party valtaa Rautatienkadun 20. päivä elokuuta klo 15-22. Kaikille avoin ja maksuton tapahtuma on järjestetty vuosina 2012 ja 2014 saaden kaupunkilaisilta lämpimän vastaanoton. Alusta saakka tapahtumassa on kiinnittänyt huomiota avoimuuteen, syrjimättömyyteen sekä eettiseen ja ekologiseen kestävyyteen.

Tämän vuoden teema luonto kaupunkitilassa tulee näkymään mm. erilaisten osallistavien työpajojen kautta. Kannustamme ihmisiä vaikuttamaan omaan elinympäristöönsä ja tekemään sen omakseen ja luomaan epäkaupallisen kohtaamispaikan. Lisäksi Block Partyssa halutaan kiinnittää huomiota erityisesti nuorten osallisuuden tukemiseen. Yhteistyökumppaneina tapahtumassa on paljon nuorten aktiivisuutta tukevia yhteisöjä.

Runsaan musiikkitarjonnan lisäksi tapahtumassa on tanssia, teatteria, performanssia, kuva- ja sanataidetta ja toiminnallista wörkkistä moneen lähtöön, mm. graffitimaalausta, lyriikkapajaa ja kaupunkiviljelyä. 2016 ohjelmassa ovat mukana mm. Karu kopla, Assi Ilona, Mikael Saari, Club De Lay ja Black Twig, sekä Lahti Dance Academy ja Teatteri Vanha Juko. Tapahtuman pääesiintyjät julkistetaan kesällä.

Lahti Block Partyn järjestelyistä vastaa avoin työryhmä ja tapahtuma tuotetaan vapaaehtoisvoimin yhteistyössä paikallisten yhdistysten, yritysten ja yksityisten toimijoiden kanssa. Stipendillä kehitetään tapahtumaa jotta se on mahdollinen tulevinakin vuosina ja kuitataan tapahtuman tuotantokuluja.

Lahti Block Party tarjoaa ennakkoluulottoman kohtaamistilan kaikille iästä riippumatta. Ilmaistapahtumaa on järjestämässä toimijoiden rihmasto, joka paiskii töitä elävän kaupunkitilan eteen vapaaehtoisvoimin. Lahti tarvitsee rennon, osallistavan ja korkeatasoisen katutapahtumansa. Kaikkia tapahtumakuluja ei kuitenkaan pysty kattamaan talkootyöllä. Stipendillä turvataan tapahtuman korkea laatu, monipuolisuus ja hyvä fiilis. Toivottavasti Lahti Block Partysta tulee vuosittainen tapahtuma, jossa toimijoiden joukko uudistuu jatkuvasti.

Twitter

#LBP2016 #LahtiBlockParty

WWW

https://www.facebook.com/lahtiblockparty

Jaa

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova