Leijafestivaali

22.8.2015 @ Kaivopuisto, Helsinki, ,

Voittaja: 3000 €

Leijafestivaali
Kirjavat leijat värittävät taivaan Kaivopuiston yllä — ihana, uusi kaupunkitapahtuma kutsuu mukaansa! Voit viettää leppoisaa lauantaipäivää lennättämällä omaa leijaasi, rakentamalla itsellesi leijan tai koristelemalla sen. Päivän kohokohta on hieno hyönteis- ja lintuaiheinen leijanlennätysnäytös, josta vastaa kiinalainen Zhiping Liu. Hän on yksi Kiinan Weifengissä järjestettävän, maailman suurimman leijafestivaalin järjestäjistä.
Ota piknik-korit ja viltit mukaan ja suuntaa Kaivariin.
Leijatyöpajoja järjestetään tapahtumapäivän lisäksi 1.8. Skidit Festareiden sekä 20.-21.8. Helsinki Night Marketin yhteydessä Teurastamolla.
la 22.8. klo 12-17
Kaivopuisto
Vapaa pääsy
tiedustelut: leijafestivaali (at) gmail (piste) com

Leijanlennätys on unohduksiin jäänyt harrastus. Aikuisilla saattaa olla leijanlennätysmuistoja lapsuudesta, mutta useimmille lapsille leijat ovat tuttuja vain kirjoista ja televisio-ohjelmista. Leijanlennätys ja leijojen rakentaminen on kuitenkin innostava harrastus, joka sopii aloittelijasta kokeneelle lennättäjälle sekä aikuisesta lapselle. Leijanlennätys energisoi: jokainen kerta kun leija nousee ilmaan on tunne sanoinkuvailemattoman mahtava!

Twitter

#leijafestivaali #omaleija

WWW

https://www.facebook.com/Leijafestivaali

Jaa

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova