RööperiFest

18.8.2016 @ Fredrikintori ja Punavuorenkatu Helsinki, ,

Voittaja: 1000 €

Rööperifest on nyt seitsemättä kertaa järjestettävä Punavuoren oma kaupunginosajuhla. Järjestelyissä on mukana joukko vapaaehtoisia alueen yrittäjiä ja toimijoita. Tapahtuma ei tuota voittoa, kaikki Rööperifestin nimissä tapahtuva myyntitoiminta (mainospaikkojen myynti julisteeseen ja myyntipaikkojen vuokraus) tähtää pakollisten kulujen kattamiseen. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille alueen asukkaille ja alueella vieraileville. Ohjelmaa on koko perheelle. Fredrikintorin lavalla on musiikkia ja muuta ohjelmaa, Punavuorenkadun markkina-alueella alueen yrittäjät pitävät myyntipöytiään ja Snellun koulun edessä on vanhempainyhdistyksen järjestämää lastenohjelmaa.
Kävijöitä odotamme tapahtumaan noin 2.000 koko päivän aikana. Suurin osa kävijöistä ollee paikalla "läpikulkumatkalla", joten kerralla odotamme paikalle noin 300 ihmistä.

Tapahtumaan tarvittavat esiintymislava, äänentoistolaitteet ja tarvittavan sähkön kulut ovat huomattavan suuret ja tulomme pienet, on aina pelkona, että me järjestelytoimikuntaan kuuluvat joudumme maksumiehiksi. Siksi tämä anomamme stipendi tulee suureksi avuksi poistamaan huoltamme.

Jaa

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova