Sail&Salsa 2016

13.8.2016 @ Pohjoisranta 8, Halkolaituri, Helsinki, ,

Voittaja: 1000 €

Sail&Salsa herättää hiljentyneen Halkolaiturin eloon tuoden sinne tuulahduksen Etelänmeren lattari-ja salsarytmeistä. Se yhdistää Helsingin puupurjelaivojen kulttuuriperimän ja kaukaisten maiden kuumankostean tunnelman luoden ainutlaatuista positiivista kaupunkienergiaa ympärilleen.

Tapahtuma tuo yhteen niin salsan aktiiviharrastajat, uutta harrastusta harkitsevat kuin satunnaiset ohikulkijat. He pääsevät nauttimaan lattarimusiikin rytmeistä dj soittamana, opettajien ohjauksessa ja live bändin säestyksellä. Tapahtuman pääesiintyjänä nähdään Suomen suurin 14 henkinen salsayhtye Los Salsanismo.

Viime vuotisen tapahtuman perusteella tänä vuonna paikalle odotetaan lähemmäs tuhatta lattarirytmien ystäviä. Tapahtuma toteutetaan karskien merimiesten ja notkealanteisten tanssityttöjen yhteisellä talkoopanoksella. Tilaisuuden organisoi yksityishenkilöt yhteistyössä purjelaiva- ja tanssipiirien yhteisöjen ja organisaatioiden kanssa. Paikalle nousee myös teeman mukaista ruokaa tarjoava pop-up ravintola tilaisuuden rahoitusta tukemaan.

Twitter

#sailsalsa

WWW

https://www.facebook.com/events/219928755060254/

Jaa

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova