Taivallahden kesäteatteri esittää: Rosvo-Roope!

6.7. - 11.9.2016 @ Taivallahti, Eteläisen Hesperiankadun pääty, Töölö. (Hietsun vieressä), ,

Voittaja: 1000 €

Kesäteatteri palaa Töölöön vuosikymmenten tauon jälkeen ja tuo kaupunkilaisille mahdollisuuden viettää kesäiltaa meren rannalla kesäteatterin parissa - paikalle pääset vaikka kävellen tai helposti julkisilla!

Romanttisen haikea tarina Rosvo-Roopesta herää henkiin Taivallahden Kesäteatterin lavalla! Luvassa on laulua, tanssia, liveorkesteri, 1700-luvun loistoa, rakkautta, petosta, dramatiikkaa, komea sankari ja paljon muuta! Pääosassa I - H - A - N - A tangokuningas Tommi Soidinmäki. Tämän vauhdikkaan ja viihdyttävän koko perheen näytelmän ohjaa Kari Kinnaslampi.

300-paikkainen katettu katsomo ja teatterin kahvila/baari pitävät teatterinystävistä huolen, oli kesäsää mikä tahansa. Rosvo-Roopen ja kumppaneiden parissa vietetään kesäiltaa yhteensä 40 esityksen verran kesällä 2016!

Esityskausi 6.7. - 11.9.2016. Liput myynnissä Lippupalvelussa!

Töölö ja Helsinki kaipaavat kesäiltoihin kulttuuria, laulua, tanssia ja teatteria. Taivallahden kesäteatteri tuo kulttuuritekona kesäteatterin takaisin Töölöön vuosikymmenten tauon jälkeen!

Kesäteatteria tehdään ilolla, intohimolla ja pienellä rahapussilla - tukea teatterikatsomon rakentamiseen, lavastuksiin ja upeisiin puvustuksiin tarvitaan, jotta saamme ikimuistoisen teatterielämyksen jokaiselle katsojallemme! Haluamme tuoda iloisen ja energisen illanviettovaihtoehdon kaupunkilaisille; mikäs sen parempaa kuin nauttia teatterista, laulusta ja tanssista meren äärellä!

Valitsimme Taivallahden kesäteatterin ensimmäisen kesän esitykseksi rakastetun, suomalaisen klassikon; Rosvo-Roopen. Tangokuningas Tommi Soidinmäki on kuin ilmetty Rosvo-Roope ja tekee kunniaa Tauno Palolle. Tämä laulunäytelmä viihdyttää kaikenikäisiä katsojia nuorista ikäihmisiin!

Hietarannan uimarannan lähelle saadaan uusi, ihana kesäteatteri, jonka tuottajana toimii Kalliossa kesäteatterin puitteissa jo tutuksi tullut Teatteri Tuli Ry. Tue Helsingin kulttuurielämää ja kesäteatteria tykkäämällä meistä!

Twitter

#Taivallahdenkesäteatteri

WWW

http://www.facebook.com/taivallahdenkesateatteri

Jaa

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova