Jäähdytys

Jäähdytystä ja energiakumppanuutta

Kaukojäähdytys on energiatehokas tapa pitää toimitilat viileinä. Lue juttuja vastuullisesta rakentamisesta, energiankierrosta ja fiksuista asiakkaistamme.

Kokonaan uusittu Eduskuntatalo on tyylipuhdas työympäristö

Eduskuntatalon peruskorjaus on valmis. Työn tuloksena talo on nyt lähellä alkuperäistä loistoaan – nykyaikaisin maustein.

Vastuullisuuden merkitys rakentamisessa kasvaa

Vastuullisuuden merkitys rakentamisessa kasvaa jatkuvasti, sillä kuluttajat ovat entistä tarkempia valinnoistaan ja tietoisempia niiden ympäristövaikutuksista.

Päivä Haagan paloasemalla

Palomiehelle on arkea, että hälytys voi tulla vaikka kaupan kassalla, ja silloin tarvitaan kaikkia. Yhteishenki ja yhteistyö tekevät työstä tekemisen arvoista.

Kauko­jäähdytys pelastaa Haagan paloasemalla

Kiinteistökohtainen kaukojäähdytys on vaivaton ja helppo ratkaisu tilojen viilentämiseksi. Hukkaenergia kerätään talteen ja hyödynnetään kaukolämmön tuotannossa.

”Vastuullisuus ei tarkoita mukavuudesta tinkimistä”

Vastuullisuus on sitä, että rakennetaan asuntoja, joissa ihmiset haluavat asua vielä vuosienkin päästä. Näin uskoo VVO:n ylläpidosta ja hankinnoista vastaava johtaja Kimmo Rintala.

Kaukojäähdytys suojelee kansallisaarteita

Suomalaiset klassikot ja vaihtuvat näyttelyt vetävät taiteen ystäviä Ateneumiin sankoin joukoin. Taideteoksille lämpötila ja ilmankosteus ovat tärkeitä asioita. Mittavan remontin yhteydessä arvorakennus liitettiin kaukojäähdytysverkkoon.

Myyjämme ovat palveluksessasi

Myyjämme palvelevat yrityksiä niin jäähdytykseen, lämpöön kuin sähköön liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä