• Asiakaspalvelumme palvelee normaalisti verkossa ja puhelimitse, asiakaspalvelupiste Helsingin Kampissa on toistaiseksi suljettu.
Allasskaba

Allasskaban säännöt

Helen arpoo avec-lippupaketteja Dingon keikalle Altaalle 18.8.2017.

KILPAILUN SÄÄNNÖT

Kilpailun järjestää Helen Oy. Osallistumalla hyväksyn arvonnan säännöt.

OSALLISTUMINEN

Lippujen arvontaan voit osallistua näin:

Osallistu arvontaan täyttämällä nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi kampanjasivustolla helen.fi/allasskaba. Kilpailuun voivat osallistua yksityishenkilöt. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä Helenin asiakkuutta eikä tuotteen tai palvelun ostamista tai lupaa yhteydentottoon.

KILPAILUAIKA

Kilpailuaika on 4.8.-7.8. klo 14. Kilpailuajan jälkeen osallistuneet eivät ole mukana arvonnassa.

PALKINNOT

Kilpailussa palkintoina on avec-lippuja Dingon konserttiin Allas Sea Poolilla 18.8.2017. Kilpailun voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse ja he saavat samalla tarkemmat ohjeet lippujen lunastamisesta.

Kilpailun voittaja sitoutuu noudattamaan näitä ohjeita eikä Helen Oy vastaa ohjeiden vastaisen toiminnan seurauksista miltään osin. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai voittoilmoitusta tai lippuja ei muusta kuin järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa lippuja voittajalle. Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.