Mitä hyvää ja maukasta sinä tekisit auringon ja jäätelön avulla?

Me jäätelön ja uusiutuvan energian tekijät haluamme ilahduttaa teitä, mutta tarvitsemme sinun apuasi ideointiin. Kerro meille, mitä hyvää voisimme yhdessä toteuttaa auringon ja jäätelön avulla. Olisiko se hyväntekeväisyystapahtuma, aurinkoenergialla toimiva jäätelökioski tai nuorten harrastustoiminnan tukeminen? Vai jotain ihan muuta?

Kerro ideasi ja voita herkullisia palkintoja!

Kerro meille ideasi, jolla saamme yhdessä aikaan hyvää. Me toteutamme parhaan idean! Kilpailuun voit osallistua 27.6.-31.7.2022 välisenä aikana.

Palkintona kilpailun voittaja saa oman idean toteuttamisen lisäksi yhden yön lahjakortin kahdelle henkilölle Nolla Cabinsin ekologiseen mökkiin sekä 3 Kaverin herkulliset jäätelöt vuodeksi (arvo 512 €)

Lisäksi arvomme kaikkien osallistuneiden kesken viisi tuotepakettia, joka sisältää aurinkovaravirtalähteen sekä 3 Kaverin jäätelölahjakortit sinulle ja kolmelle kaverillesi (arvo 115,90 €).

Aurinkovoiman avulla jopa tuhat purkkia jäätelöä päivässä

3 Kaveria haluaa olla suunnannäyttäjä elintarvikealalla siinä, että pienikin yritys voi vaikuttaa paljon omilla teoillaan. Lähellä tuotettujen luonnollisten raaka-aineiden lisäksi vastuullisuus näkyy muun muassa energian käytössä. Jäätelötehtaan katolla on oma aurinkovoimala ja valmistukseen käytetään vain uusiutuvaa energiaa.

Helen ja 3 Kaveria ovat molemmat alansa suunnannäyttäjiä

nainen ja tabletti 781x500.jpg

Helen

Helen tarjoaa helpompaa ja mutkattomampaa arkea yli 600 000 asiakkaalle Suomessa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Kehitämme fiksumpaa hiilineutraalia energiajärjestelmää, jonka avulla jokainen voi tuottaa, käyttää ja säästää energiaa ympäristöä kunnioittaen. Tavoitteemme on saavuttaa energiantuotannossamme sataprosenttinen hiilineutraalius 2030.

3 kaveria tehdas 781x500.jpg

3 Kaveria

3 Kaveria on kotimainen jäätelövalmistaja, joka valmistaa jäätelöä parhaista raaka-aineista, ilman keinotekoisia maku-, väri- tai lisäaineita, tai ylimääräistä ilmaa. Itä-Helsingissä kaikki valmistetaan alusta asti itse omalla jäätelötehtaalla, jossa myös kestävä kehitys voidaan huomioida. Kaverit haluavat valmistaa vain jäätelöä, jonka takana he voivat seistä ylpeänä. 3 Kaverin jäätelöitä myydään vähittäiskaupoissa sekä Suomessa että Ruotsissa.

Katso myös


Helenin ja 3 kaverin ideakilpailun säännöt