Heleniltä lähetetty sähköpostitse ja kirjeellä virheellisiä sähkösopimuksen sopimusvahvistuksia. Lue lisää

Energiaa & mielenrauhaa

Helenin energiaratkaisuilla säästät aikaa, rahaa ja luontoa. Nyt voit osallistua arvontaan, jossa on palkintona oma sähköauton latauspiste! Osallistu alla 20.9. mennessä ja lue lisää fiksuista vaihtoehdoista. 

Ota yhteyttä  

Mikä meitä liikuttaa tulevaisuudessa? Vastaa ja voita!

Autoile puhtaasti sähköllä

Sähköauton latauspiste on nyt helppo hankkia omakotitaloon tai taloyhtiöön. Mielenrauhaa tuottaa sekin, että Helen Latauksen asiakkaana käytössäsi on euroopanlaajuinen latausverkosto.

Sähköauton latauspiste kotiin asennettuna

Toimitamme ja asennamme latauspisteen omakotitaloosi seitsemän arkipäivän sisällä tilauksesta ja opastamme alkuun sen käytössä. Latauspisteen hinta omakotitaloon asennettuna on 1 450 €, josta on mahdollista saada vielä 200 euron kotitalousvähennys.

Tarvittaessa selvitämme myös taloyhtiösi valmiuden sähköauton latauspisteille etäkatselmuksen avulla. 

Lue lisää omasta latauspisteestä

Tilaa etäkatselmus 

Helen Lataus ja kattava latausverkosto

Helen Lataus tuo ulottuvillesi laajan latausverkoston ja tiedät, ettei matkasi hyydy kesken kaiken. Rekisteröitymällä Helen Latauksen asiakkaaksi saat käyttöösi Helenin sähköautojen latausverkoston, joka käsittää yli 150 pistettä. Helen Latauksen asiakkaana sinulla on käytössäsi myös Virran Euroopan laajuinen sähköautojen latausverkosto. 

Rekisteröidy

Katso lähin julkinen latauspiste

Kirkkaasti parempaa aurinkoenergiaa

Omilla aurinkopaneeleilla tuotettu sähkö on energiaa, jolla säästät sekä luontoa että rahaa. Tiesitkö, että...

Suomessakin riittää edullista aurinkoenergiaa

Aurinkopaneelit toimivat tehokkaimmin viileässä säässä, ja siksi aurinkoenergian tuotanto näillä leveysasteilla on yhtä tehokasta, kuin Pohjois-Saksassa. 

Aurinkopaneelien hinnat ovat laskeneet viime vuosina. Tyypillinen aurinkosähköjärjestelmä maksaa kotitalousvähennyksen jälkeen noin 4000 - 8000 euroa koosta riippuen. Investointi kannattaa, sillä paneelit tuottavat takaisinmaksuajan jälkeen energiaa jopa vuosikymmeniä. 

Lue lisää aurinkopaneeleista

Aurinkoenergiaa voi varastoida

Aurinkoenergian digitaalinen varastointipalvelu Virtuaaliakku varastoi itse tuotetun hyödyntämättä jääneen energian ja vapauttaa sen käyttöösi, kun sitä tarvitset. Hankkimalla aurinkopaneelit meiltä saat Virtuaaliakun vuodeksi käyttöösi maksutta. Näin saat täyden hyödyn tuottamastasi aurinkosähköstä - myös pilvisellä säällä. 

Tutustu Virtuaaliakkuun

Tutustu myös muihin energiaratkaisuihimme

Uusiutuva kaukolämpö

Uusiutuva kaukolämpö

Uusiutuva kaukolämpö on helppo ja edullinen helsinkiläisen ilmastoteko. Uusiutuvan kaukolämmön saat kerros- tai rivitaloon, vuokrattuun tai omaan kotiin. 

Lue lisää
Ympäristösähkö

Ympäristösähkö

Ympäristösähkö on yhdistelmä aurinko-, tuuli- ja vesisähköä. Se sopii hyvin sinulle kun haluat, että sähkösi on tuotettu uusiutuvalla energialla. 

Lue lisää
Vuokraa aurinkopaneeli

Vuokraa aurinkopaneeli

Aurinkopaneelit tuottavat sähköä aina keväästä syksyyn asti. Ryhdy aurinkosähkön tuottajaksi vuokraamalla aurinkopaneeli voimalastamme.

Lue lisää

Miten voimme olla avuksi?

Katso myös


Ympäristösähkö