Mies – Tanssipidot

5.8.2017 @ Lapuan pesäpallostadion, Urheilukatu 2, Lapua

Hakemus: 1500 €

Tule ja koe juhlavuoden häikäisevin tanssielämys! Lapuan pesäpallostadion täyttyy äijäenergiasta 5.8.2017, kun valtava miesjoukkio marssii lavalle miljoonasateen Heikki Salon Mies-biisin tahtiin.

Puolitoistatuntisen show’n aikana lavalla nähdään tanssijoita, muusikoita, nuoria, ikäihmisiä ja ennen kaikkea tavallisia miehiä. Erilaiset huikeat kohtaukset johdattavat eteenpäin tarinaa muutoksia kohtaavasta miehestä, miehestä joka ei tanssi. Esityksessä nähdään häjyn roolissa Suomen menestynein
mieskilpatanssija, Jukka Haapalainen sekä urheilubattlessa kiekkolegenda Timo ”Juti” Jutila.

Mies – Tanssipidossa Lapuan pesäpallostadionin ulkoilmaesitys on tarinaa, tunnetta ja tanssia täynnä!

Haastamme kaikki miehet ja miehenmieliset mukaan heittäytymään huumorintäyteiseen tapahtumaamme, jonka pääosassa ovat tavalliset miehet. Kaikki halukkaat pääsevät esiintymään neljä minuuttia kestävään finaalitanssiin, johon tanssitaito ei tarvita! Mies – Tanssipidoilla Lapua juhlistaa 100-vuotiasta Suomea hauskanpidon, ilon ja yhteisöllisyyden kautta.

Lähde sinäkin joukkueesi, ystäviesi tai perheesi kanssa mukaan toteuttamaan tätä ikimuistoista tapahtumaa! Tanssimaan et joudu yksin, sillä mukana on jo satoja miehiä. Ilmaisiin suurharjoituksiin ovat tervetulleita kaikki miehet ja pojat. Nappaa siis verkkarit naulasta ja tule pilke silmäkulmassa kokeilemaan finaalitanssia!

Mies – Tanssipidot on hauska ja viihdyttävä spektaakkeli, jollaista ei ole ennen nähty. Yhteisöllinen ja iloinen tapahtumaa rohkaisee suomalaisia miehiä heittäytymään ja ilmaisemaan itseään tanssin avulla. Mies – Tansssipidot on suuri Suomen juhlavuoden tapahtuma ja osa Valtioneuvoston kanslian Suomi100-ohjelmaa.

Twitter

#miestanssipidot

WWW

http://www.miestanssipidot.fi

Jaa

79

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova