Keskiaikaiset markkinat

28.6. - 1.7.2018 @ Vanha Suurtori, Turku

Hakemus: 1500 €

Keskiaikaiset markkinat on Turun Vanhalla Suurtorilla 28.6.−1.7.2018 to‒pe klo 12‒20 ja la‒su klo 12‒18 järjestettävä Suomen suurin keskiaika- ja muinaistapahtuma.

Luvassa on neljä päivää taattua toritunnelmaa: vilinää ja vilskettä, juoruja ja juhlavia sanoja markkinarauhasta, arvokkaita rouvia ja kauniita neitoja, ylväitä herroja ja hulttioita, suukopua ja särvintä, torimyyjien kaupankäyntiä sekä torin täydeltä rakkautta!

Työnäytösalueella voit ihastella käsityöläisten taidonnäytteitä: seppien takomuksia, vaikuttavia koruja, maistuvaa sahtia sekä monenlaisia perinteisin menetelmin valmistettuja käyttöesineitä. Lasten puhdepihalla perheen pienimmät viihtyvät suloisten lampaiden sekä monenlaisten leikkien, pelien ja askareiden parissa. Vanhan Raatihuoneen salissa yhdistyvät tiede, taide ja muoti kiinnostavalla tavalla.

Musikanttien laulun luritus, leikareiden tanssin töminä, narrien ilonpito sekä muut hauskat ja riehakkaat huvitukset johdattavat koko perheen kohti keskiaikaista Turkua.

Keskiaikaiset markkinat on pääsymaksuton koko perheen unohtumaton aikamatka iloiseen, valoisaan ja energiseen keskiaikaan!

Twitter

#keskiaikaisetmarkkinat

WWW

http://www.keskiaikaisetmarkkinat.fi

Jaa

72

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova