Hyvää huomista.

Tulevaisuutta rakennetaan yhdessä. Oma visiomme on hiilineutraali tulevaisuus, joka saavutetaan käytännön tekojen kautta.

Jokainen meistä voi valinnoillaan vaikuttaa siihen, miltä tulevaisuus näyttää. Meidän tehtävämme on kehittää ympäristöseikat huomioivia teknologioita ja tarjota sinulle ympäristövaikutukset minimoivia tuotevaihtoehtoja.

Helsingin Energian tuulisähkö

Tuulisähkö

Ekologinen ajattelu pitää kaupunkimme elävänä ja tulevaisuuden puhtaana. Tuulivoima on ympäristöystävällisimpiä tapoja tuottaa sähköä – siksi tuomme sen jokaisen kaupunkilaisen saataville. 

Sitä on ilmassa.

Tutustu ja tilaa

Hiilineutraali tulevaisuus

CO2-neutraali

Hiilineutraaliksi kutsutaan toimintaa, joka ei kasvata ilmakehän hiilidioksidipitoisuutta. Jo nyt tuotamme sähköä ja lämpöä maailman tehokkaimmalla yhteistuotannolla, mutta tavoitteemme ovat vielä korkeammalla.

Tulevaisuutemme on hiilineutraali.

Lue lisää

Kaupunkienergiaa

Kaupunkienergiaa

Olemme saaneet kansainvälistä tunnustusta energiankäytön tehostamisessa. Vastuullisuus on meille silti muutakin kuin teknologiakehitystä.

Tukemalla teoillamme kaupunkilaista elämää ja kulttuuria olemme osa maailman energiatehokkainta kaupunkia.

Lue mitä viime vuonna

Helsingin Energian kaukolämpö

Kaukolämpö

Yli 90 % helsinkiläisistä kodeista lämpenee taloudellisella kaukolämmöllä. Kaukolämpö syntyy yhteistuotannossa sähkön kanssa, siksi se on myös energiatehokkain lämmitystapa.

Kaukolämpö takaa, että kodin lämmitys on aina tasainen, eikä lämmin vesi lopu kesken.

Tutustu

Helsingin Energian kaukojäähdytys

Kaukojäähdytys

Meillä helsinkiläisillä on käytössämme nerokas tapa jäähdyttää kiinteistöjä. Kaukojäähdytyksellä otamme talteen ylimääräisen lämmön ja jalostamme siitä kaukolämpöä.

Kaukojäähdytystä saa yhä useampaan kotiin, sillä laajennamme jäähdytysverkkoamme jatkuvasti.

Tutustu