Jaetaan yhdessä hyvää energiaa!

Haku hyvän energian seuraksi on nyt päättynyt ja viisi voittanutta seuraa on valittu. Lämmin kiitos kaikille hakijoille ja äänestäjille. Pysy mukana seuraamalla sosiaalisessa mediassa #hyvänenergianseura.

Nyt jos koskaan tarvitaan positiivista asennetta ja yhteishenkeä

Kannustavan ilmapiirin vahvistamisessa lasten ja nuorten urheilu- ja harrasteseurat ovat merkittävässä roolissa. Tänä vuonna monen seuran toiminta on kuitenkin joutunut vaakalaudalle.

Siksi päätimme ryhtyä toimeen tärkeän asian puolesta, ja yhdistimme voimamme Roni Backin kanssa. Etsimme seuroja jakamaan kanssamme hyvää energiaa loppuvuoden 2020 ajan. Saimme 72 upeaa videota, joista nyt olemme valinneet viisi voittajaa. Nämä viisi seuraa pääsee kukin tekemään Helenille kolme hyvän energian videota kesän aikana ja saa lisäksi 5000 euron kannustusrahan.

Helenin raati on valinnut voittajiksi seuraavat viisi seuraa: Dance Sport Club, DSC Oulu ry, Helsingfors Segelsällskap - HSS, Helsingin Uimarit, Imatran Immet ja Jokilaaksojen Rullaajat ry. Paljon onnea voittajille! 

Hyvän energian lähettiläs

Roni Back on yksi Suomen tunnetuimmista tubettajista ja hänet valittiin vuoden 2019 positiivisimmaksi helsinkiläiseksi. Ronille seuratoiminta on tullut tutuksi salibandy-, jalkapallo- ja partioharrastusten myötä.

Mikä sai hänet mukaan etsimään hyvän energian seuroja? Katso Ronin vastaus oheiselta videolta.

 

 

Onnea voittajille!

Helsingfors Segelsällskap - HSS

Helsinki

Dance Sport Club, DSC Oulu ry

Oulu

Helsingin Uimarit

Helsinki

Imatran Immet/naiskuoro

Imatra

Jokilaaksojen Rullaajat Ry

Ylivieska

Hyvän energian yhteistyö

Helen etsii urheilu- tai harrastusseuroja osallistumaan kilpailuun, jossa voittavat seurat pääsevät tekemään Helenille kolme videoklippiä ja saavat 5000 euron kannustusrahan seuralleen. Seura osallistuu kilpailuun lataamalla hyvän energian videon omalle YouTube-kanavalleen ja lähettämällä osallistumislomakkeen tällä sivustolla. Helen, Roni ja valittu raati päättävät viisi voittajaa pohjautuen annettuihin yleisöääniin. 

Lue lisää Säännöt-sivulta.